Boshuisje in het bos nabij Epe voor max. 4 personen

Vervelen is er in de prachtige omgeving rond Epe niet bij. De uitgestrekte landschappen en unieke dorpen zorgen voor een optimale ervaring. 

Het luxe boshuisje in Epe 

Deze prachtige Fins blokhut voor 4 personen beschikt over een woonkamer met goed meubilair, TV en stereoset. Tevens is er een open keuken met vaatwasser, magnetron en Senseo koffiezetter. Daarnaast is het vakantiehuis van alle gemakken voorzien. Er is een badkamer met douchehoek, wastafel en toilet. Er zijn 2 slaapkamers met elk een hang-legkast. Als extra luxe is er natuurlijk de ruime Finse sauna. Dit huisje beschikt over een schuur en eigen parkeerplaats. Roken is niet toegestaan in het chalet, huisdieren zijn toegestaan op aanvraag. Wifi is gratis! In dit huisje is een CV aanwezig.

In de tuin van dit vakantiehuisje kunt u heerlijk uitrusten op de half overdekte veranda “relaxen tussen het groen". Het huisje is gelegen in de schaduw.
Er is een zwembad aanwezig op het park waarin het water ca. 50cm diep is, ideaal voor de kleintjes. Het park is een startpunt voor fijne fiets- en wandeltochten in de Veluwse Bossen, maar ook plaatsen als Elburg, Apeldoorn, en Harderwijk liggen op fietsafstand.

Wat is er in de omgeving te doen?

In deze uitgestrekte omgeving valt genoeg te beleven. Kom volledig tot rust bij de Veluwse Bron, of breng een bezoek aan Koningin Julianatoren. Daarnaast zijn er in deze omgeving ook prachtige fiets- en wandelroutes te vinden. In het dorp Epe zelf is ook genoeg te beleven, zoals leuke kraampjes en braderieën. Een dagje shoppen? Grotere steden zoals Apeldoorn en Zwolle zijn gemakkelijk te bereiken. 

Wilt u het vakantiehuis in Epe huren?

Het vakantiehuis is online gemakkelijk te huren. Via de moderne kalender kunt u zien wanneer het vrij is en kunt u ook aanklikken welke dagen u wilt boeken. In de prijs zitten, heel overzichtelijk, de extra kosten al inbegrepen, zoals boekingskosten en schoonmaakkosten. Heeft u interesse? Dan wensen wij u alvast een fijne vakantie toe!

Lees meer
Lees minder

De woning
Aantal personen: 4 | 2 | 3
Badkamer
CV
Slaapkamers: 2
Keuken
Woonkamer
Tuin
Toilet

Voorzieningen
Internet (WIFI): gratis
Sauna

Woonkamer
Bank: 2
Eettafel met stoelen
TV
Radio

Slaapkamer 1
Bedstede: tweepersoons
Kledingkast

Slaapkamer 2
Bedstede: tweepersoons
Kledingkast

Badkamer
Wastafel
Toilet
Douche

Keuken
Vaatwasser
Koffiezetapparaat: snelfilter | senseo
Waterkoker
Koelkast: met vriesvak
Gasfornuis: 4 pits

Tuin
Veranda
Tuinset
Zwembad: op park
Zandbak: op park
Trampoline: op park

Optioneel
Sauna arrangement: aanwezig
Tuinstoelen: aanwezig
Wifi: gratis
Fietsen: te huur
Droger: te huur
Wasmachine: te huur
Paardenstal: nabij acc.
Barbecue: op park
Keukenlinnen: te huur
Beschikbaarheid en Prijzen

Verblijfsduur


Kies een aankomstdatum

Beschikbare aankomstdatum

Er is geen periode geselecteerd.

Op de kaart

Inloggen Mijn Account

Heeft u al een account?