Luxe zonnig gelegen chalet in Epe met ruime tuin en terras voor max. 4-5 personen

Bent u het liefst in de bossen? Houdt u van rust, wandelen en fietsen? Hier kunt u genieten van de prachtige natuur. Ook zijn er talrijke bezienswaardigheden te zien en uiteraard vele activiteiten die u kunt doen waardoor u zich geen seconde hoeft te vervelen tijdens uw verblijf op de Veluwe.

Luxe chalet zonnig met ruime tuin

Dit luxe vrijstaande zonnig gelegen chalet heeft een ruime moderne woonkamer met een comfortabel bankstel, eethoek en een flatscreen TV met digitenne ontvangst. De keuken is goed ingericht met oven, magnetron, koffiezetapparaat en senseoapparaat. Er zijn twee slaapkamers. De eerste slaapkamer is voorzien van tweepersoonsbed met kastruimte. In de tweede slaapkamer staat een vrijstaand bed een stapelbed en eveneens een kast. In een van de slaapkamers is ruimte voor een kinderbedje. De badkamer is voorzien van een badmeubel, inloopdouche en toilet. Het chalet wordt verwarmd door een CV. Rondom dit chalet is een ruime tuin met eigen parkeerplaats en een berging. Dit chalet is zeer geliefd bij senioren en jonge gezinnen. Roken en huisdieren zijn in dit chalet niet toegestaan. Wifi is gratis. Er is een speeltuin en horecagelegendheid. Elektrische fietsen zijn ook te huur via het park.

Activiteiten in de omgeving van Epe

In de omgeving van dit heerlijke vakantiehuis is veel te doen. Denk aan Koningin Julianatoren, De Veluwse Bron en het Kroondomein. Er zijn in de omgeving ook talrijke mooie fietsroutes te vinden. Ook wandelaars komen aan hun trekken, want vanaf het park beginnen de wandelroutes al. Apeldoorn is goed te bereiken vanaf Epe, natuurlijk de stad waar u de Apenheul kunt bezoeken en Paleis het Loo.

Luxe chalet in Epe eenvoudig huren

U kunt gemakkelijk dit prachtige vakantiehuis boeken. Via de overzichtelijke kalender kunt u zien wanneer het vrij is, en aanklikken welke dagen u wilt boeken. In de prijs zitten, heel overzichtelijk, de boekingskosten al inbegrepen. De extra kosten zoals schoonmaakkosten worden rechts aangegeven. Om het huis te reserveren belt u met onze medewerkers en zij regelen alles voor u. Krijgt u al zin in een vakantie in dit unieke vakantiehuis? Bel snel, en voor u het weet kunt u ontspannen op deze mooie plek, midden in de natuur.

Let op: I.v.m. de huidige energieprijzen zijn wij genoodzaakt om extra kosten in rekening te brengen. Deze bedragen € 10 per nacht per accommodatie. Daarnaast vragen wij u zuinig om te gaan met de verwarming en electra.

Lees meer
Lees minder

De woning
Aantal personen: 2 | 4 | 3
Badkamer
CV
Slaapkamers: 2
Keuken
Woonkamer
Tuin
Openslaande deuren
Toilet
Gelijkvloers
Overig: parkeerplaats
Schuifpui

Huisregels
Huisdieren: toegestaan
Roken: niet toegestaan

Voorzieningen
Wasmachine: te huur
Droger: te huur
Kinderbed: te huur
Kinderstoel: te huur
Internet (WIFI): gratis
Fietsen: te huur

Woonkamer
Bank
Fauteuils / stoelen: 2
Eettafel met stoelen
TV: | digitale

Slaapkamer 1
Tweepersoonsbed
Kledingkast

Slaapkamer 2
Eénpersoonsbed
Stapelbed
Kledingkast

Badkamer
Wastafel
Toilet
Douche

Keuken
Magnetron
Koffiezetapparaat: snelfilter | senseo
Waterkoker
Koelkast: met vriesvak | ja
Gasfornuis: 4 pits
Oven

Tuin
Terras
Tuinset
Zandbak: op park
Trampoline: op park
Skelter: meerdere
Schommel: op park
Schuur

Optioneel
Tuinstoelen: aanwezig
Wifi: gratis
Fietsen: te huur
Droger: te huur
Wasmachine: te huur
Paardenstal: nabij acc.
Barbecue: op park
Keukenlinnen: te huur
Reviews
4.5/5.0

12/01/23

Andre

3.5/5.0

Ruime chalet met fijne tuin. Gewoon simpel maar op een goeie locatie.

08/08/22

Pjc

5.0/5.0

bosrijke omgeving en de rust

01/04/22

V

5.0/5.0

mooie omgeving , goede plek en mooie stacaravan

02/02/22

Peet

4.0/5.0

Prima knus chalet, rustige omgeving.

02/02/22

Angelique

5.0/5.0

Heerlijk ontspannen midden in het bos

07/07/21

Leen

5.0/5.0

Het park ligt vlak bij het leuke dorp Epe en de prachtige natuur van de Veluwe. Je kan er heerlijk fietsen en wandelen.

07/07/21

Martie

5.0/5.0

Fijn chalet ,rust ,mooie omgeving.

Beschikbaarheid en Prijzen

Verblijfsduur


Kies een aankomstdatum

Beschikbare aankomstdatum

Er is geen periode geselecteerd.

Op de kaart

Inloggen Mijn Account

Heeft u al een account?