Luxe houten vakantiehuis in Ermelo voor max 6 personen

Genoeg van de drukte om u heen? Dan is het fijn om zelf tot rust te komen. Het hoofd leegmaken kan gemakkelijk met een heerlijke vakantie in de bossen van de Veluwe. Op die manier kunt u er daarna weer fris tegenaan. In deze maatschappij staat snelheid centraal, maar voor de gezondheid is het van belang om af en toe rustig aan te doen. Een heerlijke vakantie op de Veluwe kan daar aan  bijdragen.

Luxe houten bungalow van alle gemakken voorzien

De woning beschikt over de capaciteit van 6 personen. Een voordeel voor de kinderen is dat het vakantiehuisje zich op een park bevind met leuke speeltoestellen. De woning is gelijksvloers en modern ingericht met gratis wifi internet verbinding. De ruime woonkamer is ingericht met 2 zitjes. Vanuit de woonkamer houdt u prima contact met degene die in de keuken bezig is. De keuken is ruim uitgerust met o.a. een combi oven en vaatwasser. De openslaande deuren leiden naar het terras. Er zijn drie slaapkamers in het natuurhuisje, elk met twee eenpersoons boxspringbedden, allemaal met dekbedden. Er is een badkamer met wastafel, douche en toilet. Een tweede toilet in de hal. Ook vanuit de woning kunt u van de natuur genieten.  Ca. 1 km van het centrum van Garderen en ca. 8 km van het centrum in Ermelo.

Door de autovrije opzet van het bungalowpark kunt u uw soort (eren) met een gerust hart laten spelen. Zo kunt u ook optimaal genieten van al het mooie groen om u heen zonder dat u overal auto's geparkeerd ziet staan ​​bij de bungalows. Uw huisdier is van harte welkom op het park. Voor de hond (en) begint er schuin tegenover het park een hondenlosloopgebied. Let op: er mogen maximaal twee huisdieren in één bungalow. De verhuurders rekenen voor uw huisdier dezelfde leefruimte als voor personen. Dit houdt in dat u bij bijvoorbeeld twee personen en drie huisdieren een bungalow vanaf vijf personen boekt. Een grotere bungalow is natuurlijk toegestaan. Door de ruime opzet van het park geniet u van veel privacy.

Paarden:
Zelf geen paard mee op vakantie maar toch zin in een heerlijke buitenrit door de bossen? Dat kan bij Stal Jacobs: www.staljacobs.nl of bij Stal Ermelo: www.stalermelo.nl . Kom je zelf met je paard naar de Veluwe om te genieten van de bosrijke omgeving? Paardenstalling is mogelijk bij de KHNS, De Beek 125, 3852 PL Ermelo, 0577-408200 / accomodatie@knhs.nl. Wij verzoeken vooraf contact met de KNHS op te nemen over het stallen van uw paard (en).

Ontbijt:
's Morgens kunt u heerlijke versje broodjes van de bakker halen bij de receptie. U vult een dag van te voren de broodjes lijst in en de volgende morgen liggen de broodjes en croissantjes vanaf 8:30 uur voor u klaar! Ook is het mogelijk om een ​​geheel verzorgd ontbijtje te bestellen. Verse croissantjes, jus d'orange, harde broodjes, zachte broodjes, ham, kaas, jammetjes, hagelslag, boter én iets lekkers voor bij de koffie!

Activiteiten in de omgeving

De omgeving van Ermelo is prachtig. Er zijn vele wandel- en fietsroutes die u door het mooiste van Nederland leiden. Ook is het Nationaal Park De Hoge Veluwe erg populair. Naast het ondekken van de natuur kunt u natuurlijk ook verschillende kastelen en leuke plaatsen bezoeken. Leuke plaatsen in de omgeving zijn bijvoorbeeld Putten en Harderwijk. Kortom, er is genoeg te beleven in de omgeving van het vakantiehuisje.

Het vakantiehuisje op de Veluwe huren

Wilt u dit vakantiehuisje huren? Dat kan eenvoudig op onze website. Onderaan de pagina ziet u de beschikbare data en prijzen. Mocht u verder nog vragen hebben, dan kunt u altijd contact met ons opnemen.

Lees meer
Lees minder

De woning
Aantal personen: 6 | 5 | 4
Badkamer
Slaapkamers: 3
Keuken
Woonkamer
Tuin
Openslaande deuren
Toilet: 2
Gelijkvloers
Vloerverwarming

Huisregels
Huisdieren: toegestaan | in overleg
Roken: niet toegestaan

Voorzieningen
Wasmachine: te huur
Droger: te huur
Campingbedje
Kinderbed
Kinderstoel
Internet (WIFI): gratis
Fietsen: te huur

Woonkamer
Bank
Fauteuils / stoelen: 3
Eettafel met stoelen
TV
Vloerverwarming

Slaapkamer 1
Eénpersoonsbed: 2
Kledingkast
Wastafel

Slaapkamer 2
Eénpersoonsbed: 2
Kledingkast
Wastafel

Slaapkamer 3
Eénpersoonsbed: 2
Kledingkast
Wastafel

Badkamer
Wastafel
Toilet
Douche

Keuken
Keukenlinnen: te huur
Magnetron: combi
Vaatwasser
Koffiezetapparaat: snelfilter
Waterkoker
Koelkast: met vriesvak
Gasfornuis: 4 pits
Oven

Tuin
Terras
Tuinset
Zandbak: op park
Trampoline: op park
Schommel: op park

Optioneel
Tuinstoelen: aanwezig
Ontbijtmand: zie info huisje
Paardenweide: zie info huisje
Ontbijt arrangement: zie info huisje
Wifi: gratis
Fietsen: €9,50 p.p.p.d of € 45,- per week
Droger: €1,25 per gebruik
Wasmachine: €4,00 per gebruik
Paardenstal: zie info huisje
Keukenlinnen: €5,00 te huur
Reviews
5.0/5.0

02/11/22

Paul

5.0/5.0

Prachtig, rustig park met veel bomen, vogels, eekhoorns en kippen. Allemaal verschillende houten bungalows met veel buitenruimte. Heel goed onderhouden en schoon. Al ouder park, dus rustiek en mooie natuur. S'nachts doodstil en indirect maar goed verlichte paden.

27/10/22

Lianne

5.0/5.0

Het is een prachtige plek met mooie bungalows en met een lieve gastvrouw en -heer die je altijd helpen wanneer je hulp nodig hebt. Het is ook mooi centraal gelegen waardoor we, zowel vanuit het hoge noorden als een stuk zuidelijker, als familie dichter bij elkaar kunnen komen om een goede en gezellige tijd hebben.

Beschikbaarheid en Prijzen

Verblijfsduur


Kies een aankomstdatum

Beschikbare aankomstdatum

Er is geen periode geselecteerd.

Op de kaart

Inloggen Mijn Account

Heeft u al een account?