Comfort bos chalet in Epe voor max. 4-6 personen

Gelegen op één van de mooiste plaatsen in Nederland vindt u deze comfort bos chalet voor een vakantieverblijf voor een gezelschap van 4-6 personen. Het chalet is gelegen in het mooie buitengebied van Epe, het bosrijke, pittoreske dorpje op de Veluwe. De ligging in een rustig bospark garandeert u een aangename vakantie. Geniet van de rust, privacy en het comfort van dit mooie chalet.

De comfort bos chalet in Epe

Dit is één van onze klassieke vakantie chalets vrijstaand met gazon en terras. Het chalet heeft een ruime moderne woonkamer met een hoekbank, eethoek en een digitenne flatscreen TV ontvangst. Daarnaast is er een modern en compleet ingerichte open keuken aanwezig, inclusief vaatwasser en magnetron. Twee slaapkamers zijn voorzien van twee enkelbedden en kast ruimte de derde slaapkamer heeft een gekruist stapelbed. De badkamer beschikt over een douche, wastafel en een separaat toilet. De chalets zijn verwarmd met een ringverwarming. Parkeren is mogelijk in de directe omgeving. De tuin heeft een leuk terras met tuinmeubilair waar u heerlijk kunt vertoeven. Chalet is half zonnig gelegen. De wifi is tegen betaling. Huisdieren zijn toegestaan op aanvraag, roken niet! Speeltuintje op loopafstand van dit chalet. Via het park kunt u fietsen huren. Er is ook een horecagelegenheid.

Het chalet is vanwege zijn ruimte zeer geliefd bij senioren en jonge gezinnen. De locatie van het vakantiehuis is ook een startpunt voor mooie wandel- en fietstochten in de Veluwse bossen. Plaatsen als Elburg, Apeldoorn en Harderwijk liggen op een relatief korte afstand.

Activiteiten in de omgeving van Epe

In de omgeving van dit heerlijke vakantiehuis is veel te doen. Denk aan Koningin Julianatoren, De Veluwse Bron en het Kroondomein. Er zijn in de omgeving ook talrijke mooie fietsroutes en wandelroutes te vinden. Daarnaast is er in het dorp Epe ook genoeg te doen, zoals kraampjes, fanfares en braderieën. Op een kwartiertje rijden bevindt zich Zwolle, een gezellige stad met een groot winkelcentrum en enkele musea die de moeite waard zijn. Ook Apeldoorn is goed te bereiken vanaf Epe, natuurlijk de stad waar u de Apenheul kunt bezoeken en Paleis het Loo. Als u een half uurtje rijdt, bent u bij het beroemde Openluchtmuseum in Arnhem.

Het vakantiehuisje in Epe huren

Het vakantiehuis is online zeer gemakkelijk te huren. Via de overzichtelijke kalender kunt u zien wanneer het vrij is en aanklikken welke dagen u wilt boeken. Bij interesse wensen wij u alvast een fijne vakantie toe!

Tip: bent u met meer personen, huur dan huisje HOI 124 erbij! De chalets staan bij elkaar op het autovrije geitenweitje

Let op: I.v.m. de huidige energieprijzen zijn wij genoodzaakt om extra kosten in rekening te brengen. Deze bedragen € 10 per nacht per accommodatie. Daarnaast vragen wij u zuinig om te gaan met de verwarming en electra.

Lees meer
Lees minder

De woning
Aantal personen: 3 | 6 | 2 | 5 | 4
Badkamer
Slaapkamers: 3
Keuken
Woonkamer
Tuin
Openslaande deuren
Toilet
Gelijkvloers
Schuifpui

Huisregels
Huisdieren: in overleg
Roken: niet toegestaan

Voorzieningen
Wasmachine: te huur
Droger: te huur
Kinderbed: te huur
Kinderstoel: te huur
Internet (WIFI): tegen betaling
Fietsen: te huur

Woonkamer
Bank
Eettafel met stoelen
TV: digitale

Slaapkamer 1
Eénpersoonsbed: 2
Kledingkast

Slaapkamer 2
Eénpersoonsbed: 2
Kledingkast

Slaapkamer 3
Stapelbed

Badkamer
Wastafel
Toilet
Douche

Keuken
Magnetron
Vaatwasser
Koffiezetapparaat: snelfilter
Waterkoker
Koelkast
Gasfornuis: 4 pits

Tuin
Terras
Tuinset
Zandbak: op park
Trampoline: op park

Optioneel
Tuinstoelen: aanwezig
Wifi: tegen betaling
Fietsen: te huur
Droger: te huur
Wasmachine: te huur
Paardenstal: nabij acc.
Barbecue: op het park
Reviews
4.5/5.0

29/01/22

Anne

4.5/5.0

Nette chalet, niet heel bijzonder. Maar heerlijke ruime tuin.

Beschikbaarheid en Prijzen

Verblijfsduur


Kies een aankomstdatum

Beschikbare aankomstdatum

Er is geen periode geselecteerd.

Op de kaart

Inloggen Mijn Account

Heeft u al een account?