Vakantiehuis in het bos nabij Epe voor max. 4 personen

Vervelen is er in de prachtige omgeving rond Epe niet bij. De uitgestrekte landschappen en unieke dorpen zorgen voor een optimale ervaring. Daarnaast zorgt een vakantiehuis in deze streek huren tot een perfecte combinatie!

Het kindvriendelijke vakantiehuis in Epe nabij het bos

Dit vrijstaand Veluwse chalet voor 4 personen beschikt over een woonkamer met goed meubilair, TV met eredisvisie live, playstation 3 en een stereoset met Ipod docking.Kortom een woonkamer met een compleet Kijk, Speel en luister systeem. Er is een open keuken met vaatwasser, combimagnetron, oven, koelkast met vriezer en koffiezetapparaat + Senseo. Er zijn 2 slaapkamers met twee boxspring bedden. Elke kamer heeft een eigen hang- legkast voor uw kleding. Er is ruimte voor een kinderbedje. De badkamer is voorzien van een douchehoek, wastafel en toilet. Er is ook een aparte eet- en speelkamer.

In de tuin van dit kindvriendelijke chalet staat een trampoline, een speeltoestel met schommel, glijbaan en ook nog een zandbak. Uw kinderen vermaken zich hier opperbest. En na de gedane inspanningen heerlijk uitrusten op de ruime veranda met tuinset, “relaxen tussen het groen". Het chalet is half zonnig gelegen.

Roken is niet toegestaan in het chalet, huisdieren zijn toegestaan op aanvraag. Wifi is gratis en u kunt gebruik maken van een eigen parkeergelegenheid. Er is een fietsberging bij het chalet aanwezig.  Hierin staan 2 mountainbikes, een bolderkar en een 2 persoons skelter. Er is een speeltuin en horecagelegendheid op het park. Elektrische fietsen zijn ook te huur via het park.

Wat is er in de omgeving te doen

In deze uitgestrekte omgeving valt genoeg te beleven. Kom volledig tot rust bij de Veluwse Bron, of breng een bezoek aan Koningin Julianatoren. Daarnaast zijn er in deze omgeving ook prachtige fiets- en wandelroutes te vinden. In het dorp Epe zelf is ook genoeg te beleven, zoals leuke kraampjes en braderieën. Een dagje shoppen? Grotere steden zoals Apeldoorn en Zwolle zijn gemakkelijk te bereiken.

Wilt u het vakantiehuis in Epe huren?

Het vakantiehuis is online gemakkelijk te huren. Via de kalender kunt u zien wanneer het vrij is en kunt u ook aanklikken welke dagen u wilt boeken. Heeft u interesse? Dan wensen wij u alvast een fijne vakantie toe! Voor vragen, neem gerust contact met ons op!

Lees meer
Lees minder

De woning
Aantal personen: 2 | 4 | 3
Badkamer
CV
Slaapkamers: 2
Keuken
Woonkamer
Tuin
Openslaande deuren
Toilet
Overig: parkeerplaats

Huisregels
Huisdieren: toegestaan | in overleg
Roken: niet toegestaan

Voorzieningen
Wasmachine: te huur
Droger: te huur
Kinderbed: te huur
Kinderstoel: te huur
Internet (WIFI): gratis
Fietsen

Woonkamer
Bank
Eettafel met stoelen
TV
Radio

Slaapkamer 1
Eénpersoonsbed: 2
Kledingkast

Slaapkamer 2
Eénpersoonsbed: 2
Kledingkast

Badkamer
Wastafel
Toilet
Douche

Keuken
Magnetron: combi
Vaatwasser
Koffiezetapparaat: snelfilter | senseo
Waterkoker
Koelkast
Vriezer
Gasfornuis: 4 pits
Oven

Tuin
Veranda
Tuinset
Zandbak: op park | 1
Trampoline: op park | 1
Skelter: meerdere | 1
Schommel
Tuinhuis
Schuur

Optioneel
Tuinstoelen: aanwezig
Wifi: gratis
Fietsen: aanwezig
Droger: te huur
Wasmachine: te huur
Barbecue: op het park
Keukenlinnen: te huur
Reviews
5.0/5.0

08/08/22

Fred

4.0/5.0

De ligging, heerlijk rustig

28/06/22

Henny

5.0/5.0

Het huisje was leuk ingericht voor kinderen. Onze zoon heeft genoten wij uiteraard ook.

06/04/22

Jimmy

5.0/5.0

Leuk knus huisje. Met 4 personen lukt het net qua ruimte. Het park is netjes verzorgd en ligt in een mooie omgeving. We hebben mooie fiets- en wandeltochten gemaakt.

06/04/22

MT

5.0/5.0

De ligging de rust heerlijk gehad

29/01/22

Gerrit

5.0/5.0

Speelmogelijkheden voor de kleinkinderen naast ons huisje, hoeven dus niet steeds met ze naar het speeltuintje.

Beschikbaarheid en Prijzen

Verblijfsduur


Kies een aankomstdatum

Beschikbare aankomstdatum

Er is geen periode geselecteerd.

Op de kaart

Inloggen Mijn Account

Heeft u al een account?