Vakantiehuisje in Epe met jacuzzi voor max. 4 personen

Natuurliefhebbers kunnen hun hart ophalen: Op dit vakantieparkje op de Veluwe vlakbij Epe vindt u dit prachtige huis, gelegen in het bos. U heeft hier alle ruimte om te genieten van de natuur. Dit is nog een plek waar u wakker wordt van het vogelgezang en overdag in de omgeving herten, konijnen en andere wilde dieren kunt tegenkomen. Het huis staat op omheind terrein van ongeveer een halve hectare groot.

Het huisje in het bos met jacuzzi in Epe

In het huisje zelf, dat ruimte biedt aan maximaal vier personen, bent u van alle gemakken voorzien. Er zijn twee 2-persoons slaapkamers. De eerste slaapkamer heeft een luxe boxspring van 160 x 200. De tweede slaapkamer is voorzien van een stapelbed. Deze is geschikt voor kinderen. De keuken heeft een vier-pitsgasstel, een oven, magnetron, waterkoker, senseo en een koelkast met vriezer. In de badkamer bevindt zich een heerlijk ligbad, aparte douche een luxe badmeubel met wastafel en toilet. De woonkamer heeft openslaande deuren naar het terras en de tuin. Door de grote ramen heeft u zicht op het bos en komt er veel licht naar binnen. U kunt altijd van de natuur genieten in dit huis, of u nu binnen of buiten bent. De woning is gezellig en comfortabel ingericht. Zoekt u een prachtig gelegen en goedkoop vakantiehuis? Dan heeft u dat nu gevonden!

Activiteiten in de omgeving van Epe

In de omgeving van dit heerlijke vakantiehuis is veel te doen. Denk aan Koningin Julianatoren, De Veluwse Bron en het Kroondomein. Er zijn in de omgeving ook talrijke mooie fietsroutes te vinden. Kunt u zelf geen fiets meenemen? Op het park zijn deze te huur! Ook wandelaars komen aan hun trekken, want vanaf het park beginnen de wandelroutes al. In het plaatsje Wissel zijn een Veluws Eethuis, waar u lekker kunt eten en midgetgolf. Ook Epe is een gezellig dorpje waar genoeg te beleven valt, zoals kraampjes, fanfares en braderieën. Op een kwartiertje rijden bevindt zich Zwolle, een gezellige stad met een groot winkelcentrum en enkele musea die de moeite waard zijn. Ook Apeldoorn is goed te bereiken vanaf Epe, natuurlijk de stad waar u de Apenheul kunt bezoeken en Paleis het Loo. Als u een half uurtje rijdt, bent u bij het beroemde Openluchtmuseum in Arnhem.

Het vakantiehuisje op de Veluwe eenvoudig huren

U kunt gemakkelijk dit prachtige vakantiehuis boeken. Via de overzichtelijke kalender kunt u zien wanneer het vrij is, en aanklikken welke dagen u wilt boeken. In de prijs zitten, heel overzichtelijk, de boekingskosten al inbegrepen. De extra kosten zoals schoonmaakkosten worden rechts aangegeven. Om het huis te reserveren belt u met onze medewerkers en zij regelen alles voor u. Krijgt u al zin in een vakantie in dit unieke vakantiehuis? Bel snel, en voor u het weet kunt u ontspannen op deze mooie plek, midden in de natuur.

 

Lees meer
Lees minder

De woning
Aantal personen
Badkamer
CV
Slaapkamers: 2
Keuken
Woonkamer
Tuin
Openslaande deuren
Toilet
Gelijkvloers

Huisregels
Huisdieren: toegestaan
Roken: niet toegestaan

Voorzieningen
Campingbedje
Kinderbed
Kinderstoel
Internet (WIFI): gratis

Woonkamer
Bank: 2
TV
Radio

Slaapkamer 1
Eénpersoonsbed: 2

Slaapkamer 2
Stapelbed

Badkamer
Wastafel
Toilet
Douche
Ligbad

Keuken
Magnetron
Koffiezetapparaat: senseo
Waterkoker
Koelkast: koel / vriescombinatie | ja
Gasfornuis: 4 pits
Oven

Tuin
Terras
Tuinset

Optioneel
Tuinstoelen: aanwezig
Wifi: gratis
Reviews
5.0/5.0

30/06/22

Dennis en Arianne

5.0/5.0

Een heerlijke midweek gehad in een erg mooi en lekker schoon huisje. Wat een omgeving en rust, zeker vergeleken met de stad. De jacuzzi is echt heerlijk en hebben wij elke avond gebruikt. De Ossenstal is echt super mooi om te lopen en op de fiets naar het kasteel domijn van 't Loo is ook mega mooi. Dit is zeker voor herhaling vatbaar.

13/06/22

Ans

5.0/5.0

Hartelijke ontvangst. Geweldige ligging midden in het bos met heel veel privacy, veel soorten vogeltjes en eekhoorntjes rondom het huis. Het huisje is super schoon en gezellig ingericht alles is aanwezig wat je nodig hebt. Een heerlijke jacuzzi we hebben een heerlijke week gehad en we gaan zeker nog eens terug !

Beschikbaarheid en Prijzen

Verblijfsduur


Kies een aankomstdatum

Beschikbare aankomstdatum

Er is geen periode geselecteerd.

Op de kaart

Inloggen Mijn Account

Heeft u al een account?