Luxe chalet in Epe met airco en sauna voor max. 4 personen

Gelegen op één van de mooiste en bosrijke plaatsen in Nederland vindt u deze luxe chalet met airco voor een vakantieverblijf voor een gezelschap van 4 personen. Het vakantiehuisje is gelegen in het mooie buitengebied van Epe een pittoresk dorpje op de Veluwe. De ligging in een bos park garanderen u een aangename vakantie. Geniet van de rust, privacy en het comfort van dit fijne chalet.

De klassieke chalet in Epe met airco en sauna

Dit mooie zonnig gelegen chalet voor 4 personen beschikt over een woonkamer met eethoek, bankstel en TV Flatscreen met digitenne ontvangst. Er is een open keuken met vaatwasser, magnetron/oven, koffiezetapparaat en Senseo, koelkast met vriesvak en waterkoker. De badkamer bevat een douchehoek, wastafel en toilet. Daarnaast is er nog een badkamer met een ligbad en wastafel. De twee slaapkamers zijn voorzien van twee boxsprings en voldoende kast ruimte. Voor de verwarming is een CV aanwezig. Als extra luxe is er natuurlijk de airco voor de warme dagen. Roken is niet toegestaan in het chalet, huisdieren zijn toegestaan op aanvraag. Wifi aanwezig tegen betaling. Dit vakantiehuisje beschikt over een eigen parkeerplaats. In de blokhut een heerlijke Finse sauna (maximaal 80C), de sleutel hiervan ligt bij onze receptie. De sauna is per dag tegen betaling ter plekke bij te boeken.

In de tuin van dit chalet vindt u een ruim terras met goed tuinmeubilair inclusief parasol. Het vakantiehuisje is zonnig gelegen en voorzien van een eigen parkeerplaats. Er is een speeltuin en horecagelegenheid. Het park is een startpunt voor fijne fiets- en wandeltochten in de Veluwse Bossen, maar ook plaatsen als Elburg, Apeldoorn, en Harderwijk liggen op fietsafstand. Fietsen zijn te huur op het park. Het park is afgesloten met een slagboom.

Wat is er in de omgeving te doen

In deze uitgestrekte omgeving valt genoeg te beleven. Kom volledig tot rust bij de Veluwse Bron, of breng een bezoek aan Koningin Julianatoren. Daarnaast zijn er in deze omgeving ook prachtige fiets- en wandelroutes te vinden. In het dorp Epe zelf is ook genoeg te beleven, zoals leuke kraampjes en braderieën. Een dagje shoppen? Grotere steden zoals Apeldoorn en Zwolle zijn gemakkelijk te bereiken.

Wilt u het vakantiehuis in Epe huren?

Het vakantiehuis is online gemakkelijk te huren. Via de moderne kalender kunt u zien wanneer het vrij is en kunt u ook aanklikken welke dagen u wilt boeken. In de prijs zitten, heel overzichtelijk, de extra kosten al inbegrepen, zoals boekingskosten en schoonmaakkosten. Heeft u interesse? Dan wensen wij u alvast een fijne vakantie toe!

Let op: I.v.m. de huidige energieprijzen zijn wij genoodzaakt om extra kosten in rekening te brengen. Deze bedragen € 10 per nacht per accommodatie. Daarnaast vragen wij u zuinig om te gaan met de verwarming en electra.

Lees meer
Lees minder

De woning
Aantal personen: 2 | 4 | 3
Badkamer: 2
CV
Slaapkamers: 2
Keuken
Woonkamer
Tuin
Openslaande deuren
Toilet
Gelijkvloers
Airco
Overig: parkeerplaats
Schuifpui

Huisregels
Huisdieren: toegestaan | in overleg
Roken: niet toegestaan

Voorzieningen
Wasmachine: te huur
Droger: te huur
Kinderbed: te huur
Kinderstoel: te huur
Internet (WIFI): tegen betaling
Fietsen: te huur
Sauna: tegen betaling | ja

Woonkamer
Bank
Fauteuils / stoelen
Eettafel met stoelen
TV: | digitale

Slaapkamer 1
Eénpersoonsbed: 2
Kledingkast

Slaapkamer 2
Tweepersoonsbed: 2
Kledingkast

Badkamer
Wastafel: 2
Toilet
Douche
Ligbad

Keuken
Keukenlinnen: te huur
Magnetron
Vaatwasser
Koffiezetapparaat: snelfilter | senseo
Waterkoker
Koelkast: | koel / vriescombinatie
Gasfornuis: 4 pits

Tuin
Terras
Tuinset
Zandbak: op park
Trampoline: op park
Skelter: meerdere
Schommel: op park

Optioneel
Tuinstoelen: aanwezig
Sauna arrangement: zie omschrijving
Wifi: tegen betaling
Fietsen: te huur
Droger: te huur
Wasmachine: te huur
Barbecue: op het park
Keukenlinnen: te huur
Reviews
4.5/5.0

16/08/22

Lennarth

3.5/5.0

Ontvangst goed. Ligging prima.

08/08/22

M.J.

5.0/5.0

als er een probleem is word het heel erg goed verholpen

02/02/22

Astrid

4.5/5.0

Simpel chalet, heerlijke grote tuin erbij! Lekker bij in het bos, dus genoten. Vrij rustig.

13/07/21

Paul

5.0/5.0

Alles was goed verzorgt en was aanwezig. We hebben het er zeer fijn gehad.  

Beschikbaarheid en Prijzen

Verblijfsduur


Kies een aankomstdatum

Beschikbare aankomstdatum

Er is geen periode geselecteerd.

Op de kaart

Inloggen Mijn Account

Heeft u al een account?