Comfort bos chalet in Epe voor max. 4-6 personen

Gelegen op één van de mooiste plaatsen in Nederland vindt u deze comfort bos chalet voor een vakantieverblijf voor een gezelschap van 4-6 personen. Het chalet is gelegen in het mooie buitengebied van Epe, het bosrijke, pittoreske dorpje op de Veluwe. De ligging in een rustig bospark garandeert u een aangename vakantie. Geniet van de rust, privacy en het comfort van dit mooie chalet.

Het chalet is vanwege zijn ruimte zeer geliefd bij senioren en jonge gezinnen. De locatie van het vakantiehuis is ook een startpunt voor mooie wandel- en fietstochten in de Veluwse bossen. Plaatsen als Elburg, Apeldoorn en Harderwijk liggen op een relatief korte afstand.

Ruim comfort chalet

Dit klassieke ruime vakantiehuis is ruim gemeubileerd met een comfortabel bankstel en eethoek. In de woonkamer bevind zich een TV met schotelantenne (aangesloten met abonnement) en wifi (gratis aanwezig, beperkt bereik). De ruimte wordt verwarmd door een CV. En als extra bonus is er voor de warme dagen een airco aanwezig. De keuken is voorzien van een compleet keuken inventaris, een koelkast en diepvriesvak, waterkoker, Dolce Gusto koffieapparaat en filterapparaat.  In de badkamer is een heerlijke regendouche, wastafel en een wasmachine. Het toilet bevindt zich verderop in de gang. Het chalet is voorzien van 3 slaapkamers waarvan één met een tweepersoonsbed, één met stapelbed en één met een eenpersoonsbed. Alle slaapkamers hebben bovendien ook kastruimte.

De ruime tuin biedt voldoende privacy. Er is een terras met tuinmeubilair. U kunt op verschillende plekken in de tuin relaxen! Ook een vuurkorf is van de partij en een klein schuurtje. De tuin is zonnig gelegen. In het chalet is roken niet toegestaan. Op het park is een pannenkoekenhuis met terras en een speeltuin voor de kleintjes aanwezig. Fietsen zijn ook te huur.

Activiteiten in de omgeving van Epe

In de omgeving van dit heerlijke vakantiehuis is veel te doen. Denk aan Koningin Julianatoren, De Veluwse Bron en het Kroondomein. Er zijn in de omgeving ook talrijke mooie fietsroutes en wandelroutes te vinden. Daarnaast is er in het dorp Epe ook genoeg te doen, zoals kraampjes, fanfares en braderieën. Op een kwartiertje rijden bevindt zich Zwolle, een gezellige stad met een groot winkelcentrum en enkele musea die de moeite waard zijn. Ook Apeldoorn is goed te bereiken vanaf Epe, natuurlijk de stad waar u de Apenheul kunt bezoeken en Paleis het Loo. Als u een half uurtje rijdt, bent u bij het beroemde Openluchtmuseum in Arnhem.

Het vakantiehuisje in Epe huren

Het vakantiehuis is online zeer gemakkelijk te huren. Via de overzichtelijke kalender kunt u zien wanneer het vrij is en aanklikken welke dagen u wilt boeken. Bij interesse wensen wij u alvast een fijne vakantie toe!

Lees meer
Lees minder

De woning
Aantal personen: 4 | 3 | 6 | 2 | 5
Badkamer
CV
Slaapkamers: 3
Keuken
Woonkamer
Tuin
Openslaande deuren
Toilet
Gelijkvloers
Airco
Overig: parkeerplaats
Schuifpui

Huisregels
Huisdieren: toegestaan
Roken: niet toegestaan

Voorzieningen
Wasmachine
Droger: te huur
Kinderbed: te huur
Kinderstoel: te huur
Internet (WIFI): gratis | beperkt bereik
Fietsen: te huur

Woonkamer
Bank
Eettafel met stoelen
TV

Slaapkamer 1
Tweepersoonsbed
Kledingkast

Slaapkamer 2
Stapelbed
Kledingkast

Slaapkamer 3
Eénpersoonsbed
Kledingkast

Badkamer
Wastafel
Toilet
Douche

Keuken
Keukenlinnen: te huur
Koffiezetapparaat: snelfilter
Waterkoker
Koelkast: koel / vriescombinatie | ja
Gasfornuis: 4 pits

Tuin
Terras
Tuinset: 2
Zwembad: zomers
Zandbak: op park
Trampoline: op park
Skelter: meerdere
Schommel: op park
Schuur
Tuinhaard

Optioneel
Tuinstoelen: aanwezig
Wifi: gratis
Fietsen: te huur
Droger: te huur
Wasmachine: aanwezig
Barbecue: op het park
Keukenlinnen: te huur
Reviews
4.5/5.0

06/04/22

WA

5.0/5.0

De ligging van het park. Het mooie weer, dat kan je helaas niet bijbestellen De positieve sfeer.

29/01/22

Doornebal

4.0/5.0

De ligging van het park. Het mooie weer, dat kan je helaas niet bijbestellen De positieve sfeer.

Beschikbaarheid en Prijzen

Verblijfsduur


Kies een aankomstdatum

Beschikbare aankomstdatum

Er is geen periode geselecteerd.

Op de kaart

Inloggen Mijn Account

Heeft u al een account?