Vrijstaand luxe chalet in Epe voor max. 4 personen

Bij een verblijf in de omgeving van het prachtige Epe zal u zich gegarandeerd elke dag vermaken. De vele afwisselende landschappen en de leuke dorpen in de buurt zorgen ervoor dat u de Veluwe optimaal ervaart. En dat valt niet beter te combineren met een vakantiehuis midden in deze prachtige landschappen.

Over het vrijstaande chalet in Epe

Dit gloednieuwe chalet heeft een mooie woonkamer met een comfortabel bankstel, flatscreen TV en een eethoek. Het chalet wordt verwarmd door een CV. De moderne L-keuken heeft naast het complete keuken inventaris een senseo machine, vierptis gaststel, combi magnetron en een koelkast met vriesvak. Er zijn twee slaapkamers met een tweepersoons boxspring en 1 slaapkamer met 2 eenpersoonbedden ook boxsprings. Er is eventueel ruimte voor een kinderbedje. In de mooie badkamer vindt u een douche, luxe badmeubel en toilet.

In de ruime tuin kunt u volop genieten van de zon. Het terras is voorzien van een heerlijk meubilair. Uw auto kunt u bij het huisje parkeren. Het chalet is rook- en huisdiervrij.  Op het park is een speeltuin en horeca gelegenheid. Fietsen zijn ook te huur op het park.

De omgeving van Epe uitgelicht

In deze uitgestrekte omgeving valt genoeg te beleven. Kom volledig tot rust bij de Veluwse Bron, of breng een bezoek aan Koningin Julianatoren. Op iets verder rijden liggen prachtige steden zoals Apeldoorn en Zwolle. Kiest u voor Paleis het Loo of gaat u een dag shoppen in het gezellige Zwolle? Als u het dichterbij zoekt: in de omgeving zijn prachtige fiets- en wandelroutes te vinden. In het dorp Epe zelf is ook genoeg te beleven, zoals leuke kraampjes en braderieën.

Het vakantiehuis in Epe huren?

Het vakantiehuis is online zeer gemakkelijk te huren. Via de overzichtelijke kalender kunt u zien wanneer het vrij is en aanklikken welke dagen u wilt boeken. Bij interesse wensen wij u alvast een fijne vakantie toe!

 I.v.m. de huidige energieprijzen zijn wij genoodzaakt om extra kosten in rekening te brengen. Deze bedragen € 10 per nacht per accommodatie. Daarnaast vragen wij u zuinig om te gaan met de verwarming en electra.

Lees meer
Lees minder

De woning
Aantal personen: 4 | 2 | 3
Badkamer
CV
Slaapkamers: 2
Keuken
Woonkamer
Tuin
Openslaande deuren
Toilet
Gelijkvloers
Overig: eigen parkeerplaats

Huisregels
Huisdieren: niet toegestaan
Roken: niet toegestaan

Voorzieningen
Wasmachine: te huur
Droger: te huur
Kinderbed: te huur
Kinderstoel: te huur
Fietsen: te huur

Woonkamer
Bank
Eettafel met stoelen
TV

Slaapkamer 1
Tweepersoonsbed
Kledingkast

Slaapkamer 2
Eénpersoonsbed: 2
Kledingkast

Badkamer
Wastafel
Toilet
Douche

Keuken
Keukenlinnen: te huur
Magnetron: combi
Koffiezetapparaat: senseo
Waterkoker
Koelkast: | koel / vriescombinatie
Gasfornuis: 4 pits

Tuin
Terras
Tuinset
Zandbak: op park
Trampoline: op park
Schommel: op park

Optioneel
Tuinstoelen: aanwezig
Fietsen: te huur
Droger: te huur
Wasmachine: te huur
Barbecue: op het park
Keukenlinnen: te huur
Reviews
4.0/5.0

17/01/23

Jan Willem

4.0/5.0

Huisdiervrij huisje. Schoon.

06/04/22

Angela

4.0/5.0

Rust en ruimte. Mooie chalet. Vriendelijk petsoneel. Mis wel een stuk horeca zitgelegenheid. Eigen washok zou prettig zijn. Klein supermarktje met s morgens vetse broodjes.

02/02/22

Nicole

4.0/5.0

Bij ontvangst kregen we leuke tips mee voor excursies.

19/05/21

Susan

5.0/5.0

Mooie omgeving, mooi ingericht chalet. Vanwege latere aankomst lag alles keurig klaar in een kluisje. Informatie was helemaal juist.

Beschikbaarheid en Prijzen

Verblijfsduur


Kies een aankomstdatum

Beschikbare aankomstdatum

Er is geen periode geselecteerd.

Op de kaart

Inloggen Mijn Account

Heeft u al een account?