Chalet in Doornspijk met veranda voor max. 4 personen

Tot rust komen in eigen land kan uitstekend op een sfeervol chalet midden op de Veluwe. Dit vakantiehuis is gelegen in Doornspijk op een vakantiepark met zwembad en is perfect geschikt voor 4 personen. Alle ingrediënten voor een geslaagde vakantie zijn aanwezig in zowel het chalet als op dit vakantiepark. Als u goed kijkt ziet u talloze vogeltjes en eekhoorntjes die u gezelschap komen houden.

De chalet in Doornspijk

Het chalet heeft een ruime woonkamer inclusief televisie en een ruime keuken. De keuken beschikt onder andere over een combimagnetron, koel-diepvriescombinatie, koffiezetapparaat (senseo), waterkoker en ander keukeninventaris. Slapen kan in twee verschillende slaapkamers. In de badkamer is een toilet, douche en wasmeubel aanwezig. Er is een terras met loungeset en een  heerlijke veranda waarop u compleet tot rust kunt komen. Weer of geen weer! Er is een schuurtje voor opslag. In dit schuurtje zijn ook een tweetal fietsen te vinden die u mag gebruiken. Er is op het park een wasserette waar iedereen gebruik van kan maken. Muntjes hiervoor zijn te halen bij de receptie van het park.

Activiteiten in de omgeving van Doornspijk

Het vakantiepark zelf beschikt over diverse faciliteiten, waaronder een brasserie en speeltuin. Mocht u met de kinderen een duik willen nemen in het zwembad, dan kan dit uiteraard. Wilt u graag een uitstapje maken in de omgeving? Op ongeveer 3 kilometer afstand ligt het plaatsje Elburg. Breng bijvoorbeeld een bezoekje aan de Vischpoort of ga iets verder weg met de kinderen naar het Dolfinarium in Harderwijk. Direct naast het park vindt u de zandverstuiving en de heide. De omgeving barst van de wandel- en fietsroutes.

Deze chalet op de Veluwe huren

Wilt u volop genieten in een natuurrijke omgeving in eigen land? Dit kan uitstekend in dit comfortabele chalet. Is dit de vakantiewoning waar u al lang naar op zoek bent? Plaats dan eenvoudig online een boeking via onze website. Selecteer de data die u het beste uitkomen en ga een prettige vakantie tegemoet.

Lees meer
Lees minder

De woning
Aantal personen: 4 | 3 | 2
Badkamer
CV
Slaapkamers: 2
Keuken
Woonkamer
Tuin
Openslaande deuren
Gelijkvloers
Toilet
Overig: veranda

Huisregels
Huisdieren: in overleg | toegestaan
Roken: niet toegestaan

Voorzieningen
Wasmachine
Droger
Internet (WIFI): gratis
Fietsen

Woonkamer
Bank
Fauteuils / stoelen
Eettafel met stoelen
TV

Slaapkamer 1
Tweepersoonsbed
TV
Kledingkast

Slaapkamer 2
Eénpersoonsbed: 2

Badkamer
Wastafel
Toilet
Douche

Keuken
Magnetron: combi | 1
Vaatwasser
Koffiezetapparaat: senseo
Waterkoker
Koelkast: met vriesvak | ja
Gasfornuis: 4 pits

Tuin
Terras
Veranda
Tuinset
Loungeset
Zwembad: op park
Zandbak: op park
Schommel: op park
Vijver: op park
Schuur

Optioneel
Tuinstoelen: aanwezig
Wifi: gratis
Fietsen: aanwezig
Droger: tegen betaling
Wasmachine: tegen betaling
Reviews
5.0/5.0

29/04/23

Maaike Lobregt

5.0/5.0

Huisje was prachtig gelegen en mooi.Alles aanwezig. Bedden opgemaakt, afgesloten tuin.Kortom, wij en onze 2 honden hebben enorm genoten van huisje en de prachtige omgeving.

Beschikbaarheid en Prijzen

Verblijfsduur


Kies een aankomstdatum

Beschikbare aankomstdatum

Er is geen periode geselecteerd.

Inloggen Mijn Account

Heeft u al een account?