Escaperoom Harderwijk

De laatste jaren zijn escaperooms steeds meer in opmars. Binnen een bepaald tijdsbestek moeten verschillende puzzels en raadsels in een kamer worden opgelost. Iedere oplossing brengt jullie dichter bij het uiteindelijke doel: ontsnappen uit de escaperoom.

Escaperoom Harderwijk beschikt over twee uitdagende kamers. Escaperoom Harderwijk brengt regelmatig verbeteringen aan in de kamers. Hierdoor staan zij niet voor niets al meerdere jaren op rij in de top 10 van beste escaperooms van Nederland!

Lukt het jullie om binnen 60 minuten alle raadsels en puzzels op te lossen en uit de kamer te ontsnappen?

De Criminele Kamer

Vanuit een industrieterrein in Harderwijk regelt topcrimineel “De Muts” zijn duistere zaken. Vol woede spreekt hij jullie toe en worden jullie opgesloten in zijn kantoor. Los de raadsels en puzzels op en ontsnap binnen 60 minuten uit zijn kantoor!

Bekijk nu de trailer

Het laboratorium

Pruttelende substanties, een vreemd geur, lege kooien en een verwarde professor. Eenmaal in het laboratorium aangekomen merken jullie direct dat er iets niet klopt. Ontdekken jullie het mysterie of worden jullie onderdeel van het experiment?

Bekijk nu de trailer

Kinder Escaperoom

Sinds kort heeft Escaperoom Harderwijk ook een escaperoom speciaal voor kinderen. Lukt het de kids om geheim agent X te helpen? Weten zij te ontsnappen én daardoor hun spionnen-examen te halen?

Bekijk nu de trailer

Escaperoom Harderwijk

Inloggen Mijn Account

Heeft u al een account?