3 keer een luxe vakantiehuis op de Veluwe met sauna

Op de Veluwe kan je genieten van de prachtige landschappen, gezellige dorpen en unieke culturele uitstapjes. Maar als je na een dag op de Veluwe teruggaat naar je vakantiehuis, is het dan niet perfect als je in je vakantiehuis nog even kan (na)genieten? Precies daarom hebben wij drie prachtige en moderne vakantiehuisjes voor jou op een rijtje gezet met een luxe sauna!

1. Luxe bungalow in Putten met sauna

Even buiten het sfeervolle dorp Putten staat deze unieke en luxe vakantiebungalow. Met draadloos internet, een luxe interieur, een prachtige omgeving en een prachtige sauna in het vakantiehuis vind je hier alles wat je nodig hebt voor een heerlijk ontspannende vakantie.

2. Luxe vakantiehuis in Lunteren met sauna en whirlpool

Midden op de Veluwe ligt een luxe vakantiehuis in Lunteren. In het prachtige witte huis vind je alles wat met luxe en comfort te maken heeft. Naast een luxe sauna is in deze vakantiewoning ook een whirlpool te vinden. Dé manier om optimaal te ontspannen na een dag de Veluwe ontdekken.

3. Luxe vakantiehuis in Epe met sauna

In de bosrijke Veluwe kan volop worden genoten van al het moois dat de Veluwe te bieden heeft. Deze comfortabele vakantiewoning is prachtig gelegen aan de weilanden. En wat deze woning zo bijzonder maakt, is de heerlijke Finse sauna die in het tuinhuisje gelegen is. De perfecte manier om even te relaxen tijdens je vakantie op de Veluwe!