3 keer een vakantiehuisje in het bos

Natuurliefhebbers opgelet! In deze blog vind je drie prachtige vakantiehuizen die midden in het bos liggen. Zo ben je nog dichter bij de natuur en ervaar je de Veluwe optimaal. Je hoeft eigenlijk alleen de deur maar uit te stappen. Het is de perfecte plek om je even helemaal terug te trekken en tot rust te komen. Ga je voor een weekend, een week, of nog langer?

Het roodborstje in Emst

Sla de grote glazen deuren open in de woonkamer en je voelt het meteen: je bent midden in het bos. Zelfs de weg naar het vakantiehuis toe is omgeven door bos. Het huisje en haar tuin zijn zo ingericht dat je optimaal van de omgeving kunt genieten. Naast de grote openslaande deuren zijn er lekker veel ramen. Bovendien is er een grote tuin en zijn er maar liefst twee terrassen. Vanuit het tuinhuisje stap je de natuur in, te voet of met de fiets. Ontdek bijvoorbeeld de schitterende Gortelse hei vanuit dit prachtige vakantiehuisje op de Veluwe.

Chalet in Garderen

In Garderen vind je een gezellig houten chalet, midden in een eigen stuk bos. Het gezellige houten vakantiehuisje staat op een stuk grond van 15.000 m2. Je hoeft je eigen tuin dus niet uit om een flinke boswandeling te kunnen maken. Daarnaast vind je vlak bij het chalet een schitterende Gardense steentuin en een avontuurlijk klimbos. Een heerlijke plek om je even terug te trekken uit de dagelijkse sleur en even echt samen te zijn met het gezin.

Boshuisje ‘Keppel’ in Ermelo

Last but zeker not least: het boshuisje ‘Keppel’. Dit gemoedelijke vakantiehuisje in Ermelo ligt op steenworp afstand van het schitterende Veluwemeer, midden in het bos. Het is een bijzonder plekje, want naast de ramen, zorgt de koepel in het midden van het dak voor een sfeervolle verlichting van het huisje. Bovendien maakt het huis onderdeel uit van een vakantiepark. Je hebt dus toegang tot allerlei faciliteiten. Maar door de rustige ligging ervaar je toch de stilte van de rust van het bos. Een perfect plekje dus!

Vakantiehuisje in het bos

Naast deze drie heerlijke plekjes zijn er op de Veluwe genoeg andere opties om je even helemaal terug te trekken in de natuur. Bekijk het volledige aanbod van vakantiehuisjes op de Veluwe voor nog meer inspiratie.