5 keer een vakantiehuisje op de Veluwe met de hond

Tijdens je vakantie wil je het liefste met het hele gezin samen zijn. Dat betekent natuurlijk dat je trouwe viervoeter ook gezellig meegaat. Een verblijf in een vakantiehuis op de Veluwe staat garant voor heerlijk lange wandeltochten. Een waar feest dus voor de hond. Bij deze vijf vakantiehuisjes is de hond dan ook van harte welkom!

Luxe vakantiehuisje in Putten met tuinhuis

Aan de rand van het dorp Putten, midden in het bos staat een gezellig vakantiehuisje voor je klaar. Het huisje biedt ruimte aan vier personen. Bovendien is er een gezellig tuinhuis met overdekt terras aanwezig. Het vakantiehuisje in Putten heeft een ruime moderne keuken en een geheel vernieuwde douche. Het huisje ligt praktisch al midden in het bos. Je stapt dus zo de voordeur uit de Veluwe op.

Luxe bungalow in Putten met sauna

Wil je graag naar Putten, maar ben je op zoek naar net dat beetje meer? Kies dan voor deze bijzondere bungalow in Putten met eigen sauna. De vrijstaande bungalow heeft een bijzonder ontwerp met een halfrond dak en lekker veel glas. Hierdoor kun je ook binnen optimaal genieten van de bosrijke omgeving. Net als het bovengenoemde vakantiehuis, staat ook deze bungalow aan de rand van het bos. Het allerbeste: na een stevige wandeling met de hond kun je heerlijk ontspannen in de sauna!

Boshuisje in Epe

In het hart van de Veluwse bossen, vlakbij Epe staat een gezellig boshuisje op je te wachten. Hier hoor je niets anders dan de geluiden van het bos. Het huisje heeft een complete inrichting. Door de openslaande deuren van de woonkamer is de bosrijke omgeving altijd dichtbij. En de hond? Die kan lekker rondhuppelen op de maar liefst 1450 vierkante meter aan grond rondom het boshuisje.

Luxe Chalet in Ermelo met Jacuzzi

Ontdek het gezellige Ermelo met de hond vanuit een luxe houten chalet. Het huisje is een walhalla van rust en ontspanning. Dat voel je wanneer je na een gezellig dagje Ermelo lekker nabubbelt in de jacuzzi. Vanuit de grote slaapkamer stap je door de openslaande deuren de frisse buitenlucht in. Vanaf hier roept de natuur je voor een prachtige wandeling.

Finse bungalow in Hulshorst

Scandinavische rust in eigen land. In de ruime bungalow in Hulshorst proef je de sfeer van het noorden. Hij is namelijk precies zo gebouwd als de Finnen dat ook gedaan zouden hebben. Bestand tegen de ruigste weersomstandigheden. Na een stevige wandeling trek je met een voldaan gevoel de wandelschoenen uit bij de voordeur en warm je je voeten op bij de kachel. Bij mooi weer kun je op de veranda tot in de late uurtjes genieten van de geluiden van de omgeving, terwijl de hond de wacht houdt.