Ballonvaren op de Veluwe

Varen in de lucht met een luchtballon is een erg bijzondere en mooie beleving. Met een luchtballon over de Veluwe varen is zeer bijzonder om te zien! U ziet de prachtige landschappen dan vanuit de lucht en dat laat een goed gevoel achter. De Veluwe is al mooi vanaf de grond, maar vanuit de lucht een bevestiging van prachtige natuur!

Ballonfiesta in Barneveld

In Barneveld is er ieder jaar een ballonfiesta. Dit is een groot festival met luchtballonnen van allerlei formaten en figuren. Ook dit jaar is er weer een ballonfiesta en deze is weer flink populair. Naast de 'gewone' ballonnen zijn er ieder jaar een aantal special shapes te bewonderen! Deze speciale ballonnen stelen elke keer weer de show! Dit zijn vaak ballonen met de leukste figuren zoals een vliegend trein, een piraat of Tweety. Een unieke beleving om vanaf dichtbij mee te maken! Er zijn genoeg bezienswaardigheden op de Veluwe om van te genieten! 

Een prachtige lichtshow

In de avond is een luchtballon het allermooist! Het vuur zie je overduidelijk in de lucht wat het accent van de ballon erg duidelijk zichtbaar maakt. Dit heeft een bijzonder effect op de mensen die er onder staan. Het is bijzonder om te zien hoe zoveel luchtballonnen van een enorm formaat zo mooi in de lucht hangen. Het ballonfiesta in Barneveld sluit daarom ook af met een spectaculaire lichtshow! Dus naast alle mooie luchtballonnen zie je ook een mooie lichtshow die de krachten van de luchtballonnen enorm versterkt! Dus wilt u vandaag of morgen nog ergens heen, dan is Barneveld een aanrader! Kunt u dit jaar niet? Boek dan vast een vakantiehuisje op de Veluwe voor volgend jaar en geniet volgend jaar van de ballonfiesta!