Bezoek Ermelo op de Veluwe!

Ermelo ligt aan de rand van Nationaal Park de Hoge Veluwe, waardoor er talloze interessante opties zijn voor liefhebbers van het buitenleven. Ontdek wat het veelzijdige plaatsje u te bieden heeft, want alleen al vanwege de ligging heeft het dorp een legio aan mogelijkheden om een onvergetelijke vakantie mee te vullen. Van bos, heide, water en weide tot een bruisend centrum, Ermelo kan aan werkelijk elke wens voldoen!

Ermelo, de parel van de Veluwe

Ermelo staat bekend om zijn ligging op de Veluwe, inclusief prachtige uitgestrekte natuurgebieden waar u eindeloos in kunt wandelen of doorheen kunt fietsen. Maar er zijn meer mogelijkheden! Combineer een wandeling met een gratis bezoek aan de beroemde schaapskooi en bezoekerscentrum Schapedrift op de Ermelose Heide met zo’n 400 schapen. Tot slot mag een wandeling over het historische Landgoed Staverden (het kleinste stadje van Nederland!) niet ontbreken in uw route. Bent u juist op zoek naar een actievere activiteit? Ga dan surfen bij Strand Horst, paardrijden door de bossen of klimmen in het Klimbos!

Eten en drinken in Ermelo

Naast de vele gezellige winkels en restaurants voor elke smaak en budget in het centrum van Ermelo, heeft het dorpje ook een eigen bierbrouwerij, Burg Bieren, én een wijngaard, Wijngaard Telgt! Het is voor liefhebbers een aanrader om een rondleiding en proeverij te doen om deze lokale wel gewaardeerde lekkernijen te ontdekken.

Vakantiehuisje in Ermelo huren

Bent u nieuwsgierig geworden naar Ermelo? Breng dan een aantal dagen in de regio door om dit mooie, veelzijdige gebied te ontdekken! Huur bijvoorbeeld een vakantiehuisje Ermelo, waar u vanuit een centrale plek de omgeving kunt verkennen! Zeg zelf, wakker worden met wellicht een hert of wild zwijn in de verte, een mistflard in de tuin en de geur van dennennaalden brengt u direct in een vakantiesfeer toch?