Bezoek Otterlo op de Veluwe

Otterlo, een leuk, gezellig dorp met een prachtig buitengebied. Er is niet alleen veel te zien, maar ook veel te beleven. Een bezoek aan Otterlo is daarom zeker de moeite waard.

Activiteiten in en rondom Otterlo

In en rondom Otterlo is bijzonder veel te ondernemen. Hierbij moet je denken aan:

* Nationaal Park De Hoge Veluwe
* Nederlands Openluchtmuseum
* Nederlands Tegelmuseum

Nationaal Park De Hoge Veluwe

Het Nationaal Park is park, gelegen in de provincie Gelderland van circa 5400 hectare groot. Dit is ongeveer een vijfde van de gehele Veluwe. In het Nationaal Park ligt het welbekende Kröller-Müller Museum, waar een grote collectie moderne kunst en beeldhouwwerk te bezichtigen valt. Een must voor elke cultuur- en natuurliefhebber.

Nederlands Openluchtmuseum

Het Openluchtmuseum geeft een goede indruk van het leven in Nederland van de afgelopen eeuwen. Denk hierbij aan de klederdracht, de gebruiken, maar ook de echte, oude ambachten. Je zal je verbazen over de levensechte demonstraties die er voor je neus gegeven worden.

Nederlands Tegelmuseum

Wellicht iets minder bekent dan bovenstaande musea, maar het Nederlandse tegelmuseum in Otterlo is absoluut de moeite waard. Het herbergt een grote verzamelingen tegeltjes.

Een vakantiehuisje in Otterlo huren

Een vakantiehuisje Otterlo is een prima manier om de Veluwe, met al zijn schoon, eens helemaal te ontdekken. In alle rust kun je genieten van de natuur, maar ook de musea bezoeken die je zoveel over Nederland kunnen vertellen. Juist het huren van een vakantiehuisje Otterlo zorgt voor de eenheid, die je in dat gebied mag verwachten. Je komt er in elk geval helemaal tot rust.