De 4daagse op een compleet andere manier! Dat is de Veluwe.

Van wandelen en fietsen tot paardenvierdaagse!

De vierdaags is het leukst op de Veluwe. Waarom? Omdat de vierdaagse hier compleet anders uitgevoerd wordt en de Veluwe beschikt over honderden bezienswaardigheden: van klein tot groot, voor jong en oud.

'Apeldoornse vierdaagse, precies wat ik zoek'

In Apeldoorn is ieder jaar een erg leuke vierdaagse die wordt georganiseerd door razend enthousiaste wandelaars. De eerstvolgende editie van de 4Daagse in Apeldoorn is van 10 tot en met 13 juli. Deze vierdaagse is geschikt voor iedereen! Van doorgewinterde wandelaar tot beginner, jong of oud. De vierdaagse in Apeldoorn is geschikt voor iedereen omdat u niet per se 4 dagen hoeft te wandelen en kunt kiezen uit korte en lange afstanden. Er is keus uit afstanden van 12 tot en met 50 kilometer per dag en u kunt kiezen tussen 1, 2, 3 of 4 dagen wandelen. U kunt al meedoen vanaf 9 euro per persoon!

In deze periode zijn er ook nog eens hele leuke vakantiehuisjes beschikbaar in de omgeving van Apeldoorn. Zo vindt u onder andere unieke vakantiehuisjes in Beekbergen. Bekijk het volledige aanbod op onze website. 

Fietsvierdaagse in Otterlo

Fietsen kan veel leuker zijn dan wandelen, vindt u niet? Vanuit het prachtige dorp Otterlo, de poort van de Veluwe, zijn er schitterende routes uitgezet die u leiden langs het bos, heide- en cultuurlandschap. Een enorme leuke kans om de Veluwe te verkennen op de fiets!
Tijdens de fietsvierdaagse kan worden gekozen uit de volgende afstanden: 25, 40 of 60 kilometer. De woensdag is vrij te besteden. Indien u 1 of 2 dagen mee wilt fietsen is dat geen enkel probleem, u kunt zelf aangeven of u mee wilt doen. U kunt al meedoen voor 12,50 euro per persoon. Kinderen zijn ook van harte welkom en mogen al meedoen voor 7,50 euro per persoon.

In Otterlo staan ook een paar hele mooie vakantiehuisjes. Bent u benieuwd naar de echte smaak van de Veluwe? Dan is een vakantie in Otterlo toch geen slecht idee!

Paardenvierdaagse in Epe

Bent u liefhebber van paarden, of wilt u gewoon eens paardrijden geprobeerd hebben? Dan is fietsen en wandelen toch wat minder leuk dan de paardenvierdaagse! Epe organiseert dit jaar een vierdaagse die iets anders is dan de meeste gewend zijn! Inmiddels zijn de Epenaren zelf de paardenvierdaagse wel gewend, want het is inmiddels al de 25e editie. De omgeving van Epe is een paradijs voor paardenliefhebbers. Prachtige routes door de bossen en heidevelden: hier vindt u de mooiste ruiterpaden. U kunt al meedoen voor 65 euro per persoon.

Nieuwe dingen zien van Epe en de Veluwe? Er zijn nog hele leuke vakantiehuisjes in Epe beschikbaar. 

Alvast veel plezier op de Veluwe!