De beste wensen...

2021

De beste wensen voor 2021

We hebben het al gezegd, elk jaar weer, zonder er bij na te denken soms. Het is zo gewoon, ‘de beste wensen’ of sneller nog: ‘gelukkig nieuwjaar, fijn 2021’. Maar deze jaarwisseling was toch anders dan anders. Ons land, overweldigt door de storm die corona heet. Deze jaarwisseling zullen we niet snel vergeten. Velen wensen er liever niet meer aan terug te denken, maar het werd zonder twijfel wel een fijne jaarwisseling voor onze viervoeters!

Het reizen voor komend jaar zal er ook anders uitzien. Maar dat betekend niet dat u nergens heen kunt gaan. Nederland is gezegend met een unieke natuur. Weinig andere landen hebben zoveel polder en is er soms in de wijde omtrek geen enkel heuveltje te bekennen. De Veluwe is een van de meest veelzijdige streken van ons land. Boordevol bossen, maar ook zandvlaktes, heidemeertjes en pittoreske dorpjes om eindeloos door te dwalen.

Wilt u zeker zijn van een vakantie in dit nieuwe jaar? Boek dan nu uw vakantiehuisje via www.hoiveluwe.nl De keuze is ruim. We hebben vele huisjes in verschillende dorpen op de Veluwe.
Boek en stippel uw fietsroutes uit! De Veluwe leent zich hier uitstekend voor.

Liever met de hond op vakantie? Kijk dan hier.Tip: leg alvast uw vakantie voor de volgende jaarwisseling vast om nog een rustig huisje te scoren tijdens Oud en Nieuw. Want volgend jaar zal het vuurwerk mogelijk niet van de lucht zijn!

Wacht niet te lang met boeken, doe u reservering nu en wij verwelkomen u graag op onze prachtige Veluwe. Want iedereen verdient een vakantie!