De beste zwembaden van de Veluwe

Deze beboste landstreek in de Nederlandse provincie Gelderland is misschien wel het meest populaire vakantie en recreatiegebied van Nederland. Vele mensen huren een vakantiehuisje op de Veluwe. Het is er prachtig. Hier kom je de mooiste natuurgebieden tegen en als je echt geluk hebt kun je er zelfs wilde dieren spotten. De Veluwe is een mooie streek voor een vakantie op de camping of een leuk weekendje in een mooi karakteristiek hotel. Maak mooie wandelingen door de meest mooie natuurgebieden, ga fietsten, kanoën of zwemmen. En voor de minder sportieve mensen zijn er ook fantastisch mooie wellness gelegenheden te vinden waar je heerlijk tot rust kunt komen. Voor kinderen zijn er vele zwembaden te vinden om lekker in te plonsen. Hier volgen de beste zwembaden van de Veluwe:

Subtropisch-zwembad Boschbad Putten
Dit geweldige zwembad bevindt zich in Putten in Gelderland. Het heeft zowel een buiten- als binnenzwembad, een heerlijk grasveld om in de zomer lekker te picknicken. Voor de kinderen zijn er verschillende glijbanen. Ook is er elke week een zwemdisco. Voor de volwassenen is er aquajoggen, een bubbelbad om in te relaxen en de ruimte is gedecoreerd met palmbomen voor het tropische sfeertje. Volwassenen betalen 7,95 euro, kinderen 7,05 euro en voor de peuters betaal je 6,20 euro entreeprijs. Wanneer je een entreekaartje gekocht hebt, kun je de hele dag gebruik maken van alle faciliteiten van dit zwembad. Dit zwembad is prefect voor de vakantiegangers, dagjes mensen, voor schoolreisjes of feestjes.

Zwembad De Heuvelrand
Dit zwembad kun je vinden in Voorthuizen in Gelderland. In dit zwembad betaal je 3,90 euro voor entree en peuters mogen gratis naar binnen. Zwembad De Heuvelrand is iedere dag geopend. Het is een erg fijn zwembad voor zowel kinderen als volwassenen. Het heeft een fijn vierkant bad om baantjes te trekken en een kinderbad voor de kinderen.

Zwembad Veluwehal
De entreeprijs voor dit zwembad bedraagt: 3,90 euro en je kunt dit zwembad vinden in Barneveld in Gelderland. Het heeft een groot binnenbad. Dit zwembad is meer geschikt voor de echte sportieve zwemmers.

Openluchtbad Boschbad
Hier betaal je 6 euro entreeprijs en jouw peuters mogen gratis naar binnen. Het zwembad is te vinden in Apeldoorn in Gelderland. Hier kun je echt heerlijk recreëren. Er is van alles te ondernemen. Zo kun je hier natuurlijk zwemmen, maar ook kanoën, midgetgolfen en heerlijk zonnen en picknicken op de grasvelden. Dit zwembad is geschikt voor zowel gezinnen als grotere groepen. Hier maak je van jouw dag een mooi avontuurlijk dagje weg!

Aquacentrum Malkander
Te vinden in Apeldoorn in Gelderland. De entreeprijs bedraagt: 5,80 euro en peuters morgen gratis naar binnen. Je kunt hier buiten op de grasvelden zonnen en picknicken. Het is een gezellig zwembad.

Openluchtzwembad Oosterbad
Dit zwembad kun je bezoeken in Barneveld in Gelderland. De entreeprijs bedraagt: 5,30 euro en de peuters mogen gratis naar binnen. Dit fijne zwembad vraagt echt om een duik. Er is ook een groot grasveld om lekker te zonnen of picknicken.

Nu je de beste zwembaden van de Veluwe hebt gezien, ben jij natuurlijk benieuwd geworden naar zo'n weekje of weekendje naar de Veluwe. Huur een vakantiehuisje op de Veluwe. Ik kan het je absoluut aanbevelen. Kijk eens naar een van de vele vakantiehuisjes die hier aangeboden zijn en bezoek al deze zwembaden samen met de kids. Ik kan je garanderen dat dit de tijd van jullie leven zal worden. Dus maak nieuwe, mooie herinneringen samen in de Veluwe!