De dieren op de Veluwe

Kleintjes worden groot


Grote natuurgebieden trekken veel dieren aan! Logisch, want daar hebben ze de rust om te leven, te jagen en te eten! De bossen op de Veluwe bieden voor alle dieren een thuis. Voor de mens de rust en de kalmte om tot zichzelf te komen. Dat zoeken we immers toch, op vakantie? Genieten, rust, geen stress, tijd voor jezelf!


Vorige week vernam ik prachtig nieuws! Er zijn unieke beelden opgedoken van de wolvenwelpen op de Veluwe. Het ging om een welpje dat negen maanden geleden is geboren en sindsdien flink gegroeid is! Het welpje heeft nog 4 broertjes of zusjes en kunnen eigenlijk geen welpjes meer genoemd worden. Het zijn jonge wolven geworden. Voor we het weten loopt er strakst een complete roedel over de Veluwe! Ziet u het al gebeuren, dat u in de vroege ochtend een wandeling maakt door de prachtige bossen, net bij u vakantiehuisje om de hoek… en u bent getuige van deze ‘roedel’?


Hoe uniek zou dat zijn? Verscheidene mensen zijn de wolf toch al tegengekomen, tijdens wandelingen op ongebruikelijke tijdstippen. Prachtige foto’s worden er gemaakt, maar je moet snel zijn. De wolf houdt niet zo van mensen. Toch maak je meer kans, nu de jonge wolven de moeder verlaten en alleen op stap gaan!
Durft u het aan? Boek dan hier je vakantiehuisje voor jouw voorjaarsvakantie, meivakantie of romantisch weekend tijdens Valentijnsdag! Geniet van de bossen, van het avontuur en alles wat de Veluwe te bieden heeft. Niet alleen aan wolven, maar nog tientallen andere dieren die we rijk zijn op de Veluwe!

Want iedereen verdient een vakantie!