De leukste steden van de Veluwe

Er is van alles te doen op de Veluwe van bezienswaardigheden tot spannende activiteiten voor jong en oud. Buiten alle prachtige natuurgebieden, monumenten en dorpjes om vindt u ook allerlei leuke steden op de Veluwe. Hier kunt u genieten van mooie pleinen, met de leukste winkels en cafés. Ook vindt u hier in deze steden genoeg gelegenheden om te shoppen. Want ook daarvoor komt u naar de Veluwe. 

Arnhem op de Veluwe

Als nummer 1 op de lijst komt Arnhem. Het bruist van de musea in Arnhem. Het Nederlands openluchtmuseum bijvoorbeeld. Proef en ontdek wijn in het Nederlandse Wijnmuseum of ga terug de tijd in en ontdek de Historische Arnhemse Kelders.

Ontdek Epe

Als nummer 2 op de lijst komt Ede, Bent u opzoek naar actief en houdt u wel van een beetje modder? Kom dan naar survival Team Ede. Hier kunt u survivallen, outdoor lasergamen of u kunt ontsnappen uit de Escape Area. Hierna kunt u ervoor kiezen om ergens in de stad een lekker hapje te eten en een drankje te doen.

Bezoek Apeldoorn op de Veluwe

Op nummer 3 staat natuurlijk Apeldoorn. Apeldoorn is een prachtige stad met een echte geschiedenis, hier vindt u een mooie stad met zijn eigen karakteristieke kenmerken. Apeldoorn kent ook veel culinaire Hotspots en ook om te shoppen komt u hiernaartoe! Of komt u voor een bezoek aan Radio Kootwijk?

Vakantiehuis in de buurt

Gaat u binnenkort een paar daagjes weg naar de Veluwe? Dan zijn deze steden echte aanraders! Bent u opzoek naar iets in de buurt? Bekijk dan eens ons aanbod vakantiehuisjes in Epe. Hier geniet u van de mooiste natuur en de Veluwse rust natuurlijk.