De mooiste fietsroutes en culinair eten op de Veluwe

Vanuit uw vakantiehuisje op de Veluwe kunt u de mooiste wandelingen maken en fietsroutes ontdekken! Hoe leuk is het om terug te komen bij uw vakantiehuisje met zelf geplukt eten of een echt streekproduct zoals de edelhertbiefstuk met zelfgemaakte jam van verschillende zelf geplukte bessen! Genieten van lekker eten en echt mooie natuur doet u op de Veluwe!

De beste fietsroutes op de Veluwe

Dat het niveau van de Veluwse koks is gestegen in de afgelopen jaren is wel te zien in het aantal positieve reviews die steeds maar naar boven komen over de heerlijke streekgerechten die worden gemaakt op de Veluwe! Daarnaast worden de fietsroutes langs al deze goede restaurants steeds beter en mooier. Wilt u tijdens uw verblijf genieten van prachtige fietsroutes op de Veluwe? Via de gratis fietsroute app van Fietsnetwerk.nl kunt u alle prachtige plekken in deze omgeving bezoeken. Wilt u onderweg afstappen? Dat kan bij één van onze unieke afstapmomenten! Waar wacht u nog op? 

Zelf eten vinden op de Veluwe

Tijdens het fietsen over allerlei mooie fietsroutes op de Veluwe komt u meerder eetbare vruchten en groentes tegen. Denkt u eens allerlei paddenstoelen die hier groeien. U moet natuurlijk wel goed opletten, want niet iedere paddenstoel is eetbaar. Misschien is het dan een beter idee om door te fietsen om bijvoorbeeld vossenbessen te plukken of beukennoten en rodekoolzwammen te zoeken. Kijk is natuurlijk ook erg leuk!

Het lekkerste eten ontdekken

Heeft u de paddenstoelen laten staan, maar wilt u wel genieten van lekker paddenstoelen van de Veluwe? Neem dan een kijkje bij een van de restaurants op de Veluwe, zij weten daar vaak wel raad mee! Net als alle andere streekproducten zoals de boerenkaas, heidehoning en een stuk Veluws vlees. De restaurants op de Veluwe hebben jaren ervaring in de beste bereiding van de lekkerste producten! En dat op de mooiste plekken van de Veluwe. Een echte aanraden voor fiets en eetliefhebbers! Wanneer gaat u genieten vanuit uw vakantiehuisje op de Veluwe?