De Veluwe: meest populaire vakantiegebied van Nederland!

De Veluwe is al jaren één van de populairste bestemmingen voor de Nederlandse toerist. Het uitgestrekte natuurgebied in Gelderland concurreert met de Noordzeebadplaatsen om plek nummer één. De Noordzeebadplaatsen voeren al jaren deze ranglijst aan, maar in 2017 is daar verandering in gekomen. In 2017 was de Veluwe namelijk het meest in trek bij de Nederlandse vakantiegangers.

Bijna twee miljoen vakanties op de Veluwe

De Veluwe telde in 2017 welgeteld 1,8 miljoen vakanties. Dit geldt voor vakanties op de Veluwe en de Veluwerand. Hierdoor stijgt de Veluwe van plek drie naar plek één. Een flinke stijging van 2,4%, maar hoe komt dat nu precies?

De nieuwe nummer één van Nederland

De Veluwe tot een eenheid samenbrengen is essentieel geweest. Wie een wandeling of fietstocht maakt over De Hoge Veluwe, moet ook weten dat hij/zij een bezoek kan brengen aan het Dolfinarium of de Apenheul. Volgens alle betrokkenen is er hard gewerkt om het hierboven beschreven voor elkaar te krijgen. Nu de Veluwe als meest populaire vakantiebestemming in Nederland staat aangeschreven, is het ook zaak om deze positie te behouden (bron: www.gelderland.nl).

De Veluwe ontdekken in een vakantiehuisje

U kunt de Veluwe perfect ontdekken in een vakantiehuisje. Van Ermelo tot Epe, onze vakantiehuisjes zijn over de gehele Veluwe te huren. Een vakantiehuisje op de Veluwe huren is vanwege alle activiteiten die u kunt ondernemen een unieke belevenis. Wanneer ontdekt u de Veluwe?