De Veluwe ontdekken tijdens het paasweekend?

Wie wilt met Pasen nu niet lekker een weekendje weg? Op de Veluwe kunt u ontzettend veel activiteiten ondernemen om op een heerlijke wijze uw paasweekend door te brengen. Speciaal voor deze gelegenheid hebben wij drie unieke vakantiehuisjes voor u op een rijtje gezet.

1. Vakantiehuis Van Loo in Doornspijk

Als u tijdens het paasweekend toe bent aan een paar dagen ontspanning, dan bent u bij vakantiehuis Van Loo in Doornspijk aan het juiste adres. Deze vakantiewoning is geschikt voor maximaal 5 personen en is van alle gemakken voorzien. Bovendien ligt het vakantiehuis in Doornspijk in een prachtige groene omgeving, dus in de buurt eieren verstoppen is geen probleem…

2. Vakantiewoning ‘t Bakhuus in Putten

Gelegen aan de bosrand vindt u deze gelijkvloerse vakantiewoning met een prachtige besloten tuin. Ook deze vakantiewoning is van alle gemakken voorzien: alles wat u nodig heeft is aanwezig. Daarnaast ervaart u ook de heerlijke rust als u buiten in de tuinstoel van het zonnetje geniet. Kortom, het vakantiehuis in Putten is zeer geschikt voor het paasweekend.

3. Sfeervol jaren 60 stijl chalet in Putten

Het paasweekend doorbrengen in een fantastisch gelegen en stijlvol sixties vakantiehuis in Putten. Wat houdt u nog tegen? In de wijde omgeving kunt u unieke activiteiten en uitstapjes met het hele gezin ondernemen. Of u in het paasweekend nu tot rust wilt komen of wilt genieten van de prachtige omgeving, in het sixties vakantiehuis in Putten is het allemaal mogelijk.

Vakantiehuisje met Pasen huren op de Veluwe

Naast deze aanraders zijn er natuurlijk meer vakantiehuisjes op de Veluwe beschikbaar tijdens het paasweekend. Het volledige aanbod bestaat uit nog meer vakantiehuisjes op de Veluwe waar u een weekend kunt vertoeven. Bent u er al uit waar u het paasweekend gaat doorbrengen?