De Veluwe tweede mooiste natuurgebied van Nederland!

De Veluwe is tweede geworden in de strijd om het mooiste natuurgebied van Nederland. Het Waddengebied werd eerste, terwijl de Hollandse Duinen de derde prijs pakte. Uiteindelijk hebben zo’n 90.000 mensen hun stem uitgebracht. De winnaars hebben een geldprijs gekregen waarmee zij hun natuurgebied bekender kunnen maken en ook toegankelijker. De geldprijs maakt het mogelijk om door middel van campagnes de Nederlandse natuur nog populairder te maken.

De partners op de Veluwe zijn momenteel bezig om afspraken te maken waar de natuur meer recreatie kan hebben en waar de natuur juist meer rust zou moeten krijgen. Er zal meer geïnvesteerd worden om de Veluwe verder te ontwikkelen. Op deze manier word geprobeerd om de Veluwe nog meer op de (internationale) kaart te zetten.

Vakantiehuisje op de Veluwe huren

Kortom, de tweede plek is een mooie bevestiging van hoe populair de Veluwe in Nederland is. Wil jij ook ontdekken waarom de Veluwe zo hoog aangeschreven staat? Huur dan een mooi vakantiehuisje op de Veluwe en ontdek zelf de prachtige natuur!