De Veluwe verkennen met een E-chopper

De Veluwe wandelend ontdekken is de basis van een fijne vakantie op de Veluwe. Ook zijn er velen die voor de fiets kiezen om zodoende nog meer te kunnen zien in een korte periode! Erg begrijpelijk natuurlijk omdat de Veluwe enorm veel mooie bezienswaardigheden heeft. Wat er tegenwoordig dan ook veel gebeurd is dat bezoekers langskomen met de elektrische fiets of deze op de Veluwe huren.

Elektrisch fietsen is hip, maar dit is nog hipper!

De elektrische fiets is al bijna weer uit de mode zou u kunnen zeggen. De Veluwe biedt meer dan goede fietsen en fietsroutes! U kunt nu zelfs de Veluwe ontdekken met de E-chopper! Dit is een chopper zoals we deze gewend zijn, maar dan elektrisch! Een chopper is een soort van motor waar u erg laag boven de grond zit en zodoende gezellig met elkaar kan rijden. Spannend? Ja dat klopt, maar ook zeker het proberen waard!

Rust voor u en de natuur

Met een motor de Veluwe over is niet iets wat voor de hand ligt. Met veel geluid de rustige bossen door kan veel dieren afschrikken en is daarom niet een goede keuze! Een E-chopper gaat geruisloos de Veluwe over en geeft u en de natuur om u heen de rust. U hoeft zich alleen druk te maken om de gashendel en de remmen en de natuur behoudt zijn stilte. Door deze stilte te bewaren kunnen alle wilde dieren ook gewoon hun gang blijven gaan. Ook rijdt u met de E-choppers een vaste route over de Veluwe, zodat u en de omgeving de beste ervaring beleeft.

De Veluwe verkennen vanuit uw vakantiehuisje

Vanuit een vakantiehuisje op de Veluwe de omgeving ontdekken is zeer rustgevend maar ook erg gezellig! Of u nu komt met een kleine groep of een grote groep: de Veluwe heeft voor iedereen iets te bieden. Zo zijn de E-choppers ook al beschikbar vanaf 2 personen voor €25,- per persoon! Waar wacht u nog op? Ontdek de Veluwe.