De Veluwe verkennen met een E-loopfiets

Een hilarische vakantie heb je als snel met gezeliige vrienden, maar dit maakt je vakantie op de Veluwe echt helemaal af! Van loopfiets naar 2-tactloopfiets tot een electrische loopfiets! Tegenwoordig kan alles en het is nog gezonder voor het milieu ook.

Vakantiehuisjes voor 8 personen

De Veluwe is groot en er zijn honderden bezienswaardigheden te ontdekken! Samen met de Veluwe Specialist kunt u de mooiste plekken ontdekken op de meest onvergeetbare manieren! Vorige week schreven wij al over de elektrische chopper, maar u kunt zelfs de Veluwe over met een loopfiets! Hoe hilarisch zal dat zijn om met je vriendengroep of familie vanuit uw vakantiehuisje de Veluwe ontdekken op een elektrische loopfiets? Wij weten het al wel zeker, dit is het proberen waard! Ben u met een groep van 8 personen of meer? Dan zijn deze vakantiehuisjes op de Veluwe voor 8 personen geschikt voor u!

Lopen wordt gemakkelijk zo

 Wandelen over de Veluwe spreekt iedere bezoeker aan, maar de een gaat toch liever fietsen! Fietsen is sneller en soms ook iets comfortabeler dan lopen over de stevige terreinen van de Veluwe! Wist u dat de e-loopfiets er precies tussenin zit? Dit is ideaal voor de mensen die maar geen keuze kunnen maken om te gaan lopen of fietsen over de Veluwe. Maak nu uw keuze want u zit al op een elektrische loopfiets vanaf 20,- per persoon! Is alleen de loopfiets niet genoeg? Combineer het dan met een van de andere activiteiten, probeer bijvoorbeeld ook eens de spectaculaire E-mountainbikes. Hiermee is geen modderpad of heuvel te veel. Breidt het uit met een lekker lunch en jouw dagje weg op de Veluwe is compleet.

Uw keuze al gemaakt?

Hoe u het ook went of keert! Er is altijd een leuke passende oplossing voor uw vakantie op de Veluwe! De Veluwe staat vol enthousiasme en open armen op u te wachten!