De Veluwe verkennen met een E-mountainbike

Afgelopen weken hebben wij al geschreven over de elektrsiche chopper en de elektrische loopfiets. Vandaag vertellen wij u graag wat meer over de elektrische mountainbike! Want de Veluwe ontdekken kan op talloos vele manieren!

Gemakkelijk de bossen door

Moeite gehad met het vinden van een gepaste route? Of vind u een normale mountainbike te zwaar? Met de elektrische mountainbike van de Veluwe specialist bent u sneller door de bossen dan u denkt! Vooraf is er een route bepaald zodat u zich nergens meer zorgen om hoeft te maken behalve of u wel blijft trappen. Ondertussen geniet u van al het moois wat de Veluwe te bieden heeft! Zo gaat u langs meerdere soorten landschappen van de Veluwe. Van bos tot heide! Geniet vanuit uw vakantiehuisje op de Veluwe van de leukste bezienswaardigheden!

Altijd gezellig

Zo’n elektrische mountainbike is naast al zijn gemakken ook erg gezellig! U fiets bijvoorbeeld met 2 personen tot een hele groep achter elkaar aan door de uitgestrekte bossen en heides van de Veluwe! Samen nieuwe Nederlandse plekken ontdekken was nog nooit zo gezellig en makkelijk. Makkelijk? Ja het fietsen met de elektrische mountainbike maakt u niet ‘echt’ moe, het lachen zal u wel uitputten na de rit! Of u nu wel of niet sportief bent, de elektrische mountainbike is voor iedereen!

Wat te eten en te drinken

Bij het Fietscafé  is het ook mogelijk om je activiteit te combineren met een barbecue. Op het rustige achterterras kunt u met groepen tot wel 40 personen komen. Maak u fietstocht dus compleet met een leuke afsluiter! Let op: de elektrische mountainbike mag pas gebruikt worden bij 16 jaar of ouder. Wanneer gaat u de Veluwe ontdekken?