De Veluwe verkennen met een tandem

Samen fietsen is erg gezellig en vooral als u samen fietsend de Veluwe gaat ontdekken! De Veluwe ontdekken kan nog grappiger dan met een normale fiets! De tandem, een 2 persoonsfiets, is fantastisch om met veel humor de Veluwe te ontdekken.

Niet heel makkelijk

De tandem ziet er gemakkelijk uit, maar het schijnt vaak een behoorlijke kunst te zijn om hiermee te fietsen! Laat staan dat het gemakkelijk is om er samen op te stappen! Veel mensen hebben liggen vaak al dubbel bij het proberen op te stappen en dit gaat meestal de eerste paar pogingen helemaal mis. Dan dient u ook nog eens voorzichtig weg te fietsen want als u eenmaal zit zegt dat niet dat u vooruitkomt! De meeste mensen hebben na het opstappen de bosjes al leren kennen. Hoe dan ook, u kunt na het fietsen weer lekker ontspannen in uw vakantiehuisje op de Veluwe!

Een hilarische tocht

Nu het u toch eindelijk is gelukt om juist te balanceren en een beetje vooruit te komen samen is het tijd om de prachtige bossen en heidevlaktes te gaan ontdekken. Houdt in uw achterhoofd dat fietsen op asfalt altijd nog makkelijker is dan de zanderige wegen in het bos! Nu maar hopen dat de voorste juist stuurt! Dat de voorste de juiste kant op stuurt is natuurlijk ook afhankelijk van de achterste persoon omdat die navigeert! Is de navigatie niet goed? Dan moet u toch echt het eindje weer terugfietsen!

De mooiste fietsroutes

De Veluwe beschikt over prachtige en zeer rustgevende fietsroutes! Heeft u die tandem dan eindelijk onder de knie? Waarom kiest u dan niet voor mooie gratis fietsroutes? Fietsnetwerk heeft tal van fietsroutes uitgestippeld over de Veluwe waar iedereen gebruik van mag maken! Via de gratis mobiele app komt u er samen altijd wel uit! Wanneer komt u de Veluwe ontdekken met de tandem?