De Veluwe verkennen met een Twizy

De Twizy heeft van zichzelf een uniek design maar de Twizy tour is ook uniek in Nederland! Ontdek de Veluwe met een hypermoderne elektrische auto en suis geruisloos de Veluwse landschappen over.

De beleving is uniek

Voordat u kunt beginnen met rijden moet u een gezellig examen afleggen met z’n allen. Dit examen doet u waarschijnlijk weer terugdenken aan de tijden toen u bezig was met het theorie-examen voor uw rijbewijs. Stap vervolgens in uw eentje of samen in de Twizy en tour de Veluwe over!

Het leukste programma

U verzamelt midden op de Veluwe in Uddel. Dit is perfect te bereiken vanuit uw vakantiehuisje in Ermelo. Na uw theorie-examen kunt u vertrekken vanuit Uddel. De route kunt u uitbreiden tot een volledig dagprogramma. Dit programma bevat een unieke route met een begeleider die u met alle passie de bezienswaardigheden op de Veluwe uitlegt. Soms even stoppen om een kleine pauze te houden en bij te kletsen met de andere Twizy rijders. Met tot wel 80 km/u suist u de Veluwe over.

Een dagje de Veluwe ontdekken

U kunt uw dag beginnen met een lachwekkende Twizy tour en vervolgens uw dag afmaken op een hilarische elektrische step! U kunt alle kanten op en met ieder unieke vervoersmiddel zijn eigen unieke route ontdekken! Tussendoor stopt u even om een wedstrijdje Segway te rijden met uw groep. Manoeuvreer over het uitgestippelde parcours en laat zien dat u de beste bent in het berijden van de Segway! U kunt deze beleving ook combineren met Golf in the Woods of klootschieten.

Voor ieder een oplossing

Als afsluiter kiest u voor een heerlijke barbecue georganiseerd door ExperienCity. Zij verzorgen een goede barbecue voor u terwijl jullie samen gezellig napraten over de gezellige middag die jullie net hebben afgesloten. Zo maakt u uw Veluwse dag helemaal compleet!