De Veluwe verkennen vanuit de lucht

Zo vrij als een vogel voelt u zich op de Veluwe. De Veluwe heeft prachtige landschappen en fijne rust. Een bezoek aan de Veluwe kan u echt even goed doen! Wist u ook al dat u zich nog vrijer kan voelen? Bekom een Veluwse vlieger en vlieg met een Cessna de Veluwe over alsof u de vrijheden van de Veuwse vogels proeft.

De lage landen

Nederland is al prachtig op zichzelf vanwege de mooie uitgestrekte landschappen, echter is de Veluwe bewonderingswaardig! Vanuit de lucht is de Veluwe bijna bizar om te zien. Een prachtig groen laken gespannen over een stuk groen met hier en daar de mooie zandvlaktes op de Veluwe. Vanuit het raampje kunt u verder kijken dan u ooit gekeken heeft! In tegenstelling tot de Oostenrijkse bergen kijkt u tot bijna het einde van het landschap. Het is nu net allemaal miniatuur op de Veluwe.

Een dagje weg

U kunt er ook voor kiezen om een hele dag erop uit te gaan op de Veluwe. Combineer uw rondvlucht op de Veluwe met een leuke Mini Cooper rit. Of gaat u lekker lunchen in de buurt en sluit de dag af met een gezellige e-chopper rit! Waar u ook voor kiest, uw rondvlucht is helemaal af als u kiest voor de Veluwe! U kunt dit ook perfect combineren vanuit vakantiehuisje op de Veluwe. Zo zijn er in de buurt van al deze rondriten en rondvluchten genoeg vakantiehuisjes om te overnachten en even echt te ontspannen!

Rondvlucht boeken

Een rondvlucht heeft u zo geboekt. De tickets kunt u boeken via de VeluweSpecialist vanaf slechts €49,50 per persoon! Wanneer komt u genieten?