De voorjaarsvakantie op de Veluwe

Komende maand(en) goed doorkomen? Houd uzelf een wortel voor! Een wortel?.. Ja een wortel, een vakantiewortel! Alles ziet er beter uit wanneer je ergens naar toe werkt. En ja dat moet dan wel iets heel leuks, iets heel positiefs zijn!

De eerste schoolvakantie voor het zuiden begint dit jaar op 18 februari. Overigens noemt het zuiden deze vakantie de ‘carnavalsvakantie’. Het noorden en midden beginnen 25 februari. Wanneer de eerste krokussen hun kopjes boven het gras gaan uitsteken. U voelt hem al aankomen,.. de krokusvakantie!
De grote vraag, waar gaat u naar toe dit jaar? Hoe uw setting ook is, alleenstaand, met partner, of een gezin met kinderen, de Veluwe is de plaats waar u moet zijn! Waarom vraagt u? Nou….

1. De beeldschone, bosrijke natuur van de Veluwe
2. Cultuur en historie voor de liefhebber
3. Activiteit voor elke leeftijd
4. Culinaire hoogstandjes voor de smaakmakers

Onze vakantiehuisjes staan overal verspreidt over de gehele Veluwe. Voor de vakantiehuisje dichtbij de natuur klikt u hier. Deze huisjes staan vlakbij het mooie bos van de dansende bomen. Sta vroeg op om te speuren naar herten, wilde zwijnen en misschien wel een wolf!

Bent u meer en cultuursnuiver en dol op historie? De Hanzesteden van de Veluwe zijn een plaatje op zich. Wat dacht u van het pittoreske Elburg waar soms de tijd lijkt stil te staan! Kijk hier voor de huisjes in Elburg.

Houdt u niet van stilzitten? Bent u het liefst actief en mag er wel wat vaart in zitten? Ook dan is juist de Veluwe de plek waar u moet zijn. Het barst op de Veluwe van de parken waarvoor ieder wel wat wils is. De Apenheul in Apeldoorn, of het Dofinarium in Harderwijk? Voor de kleinere kinderen is de Juliana Toren een waar paradijs, terwijl de pubers zich zullen uitleven in Walibi! Kijk hier voor de huisjes dichtbij!

Voor de fijnproevers onder ons is de Veluwe een ware ontdekking! In Harderwijk bijvoorbeeld vindt je maar liefst 2 restaurants met een pronkende Michelin-ster. Hoeft het allemaal niet zo heel erg over de top? Dan is Vierhouten een dorpje met restaurants sprankelend van gezelligheid. Kijk hier voor ons aanbod!

Bent u overtuigd? Boek dan snel, want een vakantie verdient iedereen!