Gezellige puzzeltochten op de Veluwe

Vroeger was het een kunst om met een kompas de Veluwe over te trekken, maar dat kan tegenwoordig veel gemakkelijker. Het kan namelijk met een speciale GPS! Met deze GPS kunt u de leukste puzzelroutes ontdekken en ziet u al het mooie wat de Veluwe te bieden heeft!

Leer de geschiedenis

De Veluwe kent een rijke geschiedenis en gaat al jaren ongeremd door met geschiedenis schrijven. De puzzeltochten zijn educatief en geschikt voor iedereen die wat meer wilt weten van de Veluwe. De Veluwe is natuurlijk heel mooi, maar bevat ook een belangrijk stukje Nederlandse historie! Ontdek deze geschiedenis tijden een familie-uitje op de Veluwe!

Kinderfeestjes op zijn best

Kinderen kijken altijd graag lang van tevoren uit naar een kinderfeestje. Vooral als dit een spannend feestje gaat worden! De Veluwe is rijk aan educatie, mooie natuur, rust, wildernis, dieren en natuurlijk speeltuinen en bezienswaardigheden! De kinderen kunnen dit prachtige stukje Veluwe heel leuk ontdekken via een GPS puzzeltocht vanuit een vakantiehuisje op de Veluwe!

De Veluwe als bedrijfsuitje

De Veluwe geeft inspiratie aan mensen. Dit komt door het perfecte balans tussen mooie natuur en rust. Daarom kiezen veel bedrijven voor een leuke puzzeltocht als bedrijfsuitje! Combineer de puzzeltocht bijvoorbeeld met leuke teamtoernooien of ga samen klootschieten in Eerbeek! U zult goede gesprekken hemmen met uw collega’s terwijl u gezellig samen allerlei nieuwe dingen ontdekt op de Veluwe! Ook zult u hier achteraf nog vaak over spreken, omdat de Veluwe u zal verbazen!