Heide in bloei

Team Hoi Veluwe op de fiets

Wat is het genieten op de prachtige heide op de Veluwe! Het paars gloeit je tegemoet. Met je blote voeten door het zand, eindeloze vlakte, alsof je in een Paars Noorwegen rondloopt!

Het Hoi Veluwe Team heeft van de week een prachtige fietsroute gereden van ca. 44 km. Een verkenning van de heide van Vierhouten, Gortel, Elspeet en Staverden! En wat was het mooi. Vierhouten, enorm gezellig en praktisch op de heide. Voor leuke vakantiehuisjes in Vierhouten, klik hier!

De route begon bij de Postweg in Ermelo. Prachtig bosrijk gebied. We hebben overigens heel wat vakantiehuisjes in Ermelo, middenin het bos, klik hier!
De fietspaden zijn soms redelijk smal, moeten wij in alle eerlijkheid vermelden, maar dat hield het spannend. Er zijn veel leuke stopplekken op de route, zoals de schaapskooi! Maar ook het kasteel in Staverden is een plaatje om te zien! Het park eromheen is heerlijk om te vertoeven, wandelingen te maken of uit te rusten met een heerlijke picknick. Voor de koopjesjagers onder ons is er de landschapwinkel en de brasserie.

Wilt u ook eens genieten van dit natuurfenomeen? Wees er dan snel bij, want voor u het weet is de hei weer uitgebloeid! Kijk voor last minutes hier!