Het Veluwemeer

Op zoek naar een mooie, originele plaats om iets te vieren met uw familie?
Misschien bent u wel op zoek naar een mooie plaats bij u in de buurt om een korte trip te maken met uw familie, waardoor u er even tussenuit kan en kan genieten van elkaar, maar toch op een dichte afstand van uw eigen woning. En dit alles voor een betaalbare prijs uiteraard, dan is een verblijf aan het Veluwemeer misschien wel iets voor u en uw gezin.

Het Veluwemeer

Het Veluwemeer is een meer tussen de noordelijke Veluwe en Oostelijk Flevoland in Nederland. Het is een van de Veluwerandmeren die ontstaan zijn na de inpoldering van het Ijsselmeer.

Een van de functies die het Veluwemeer nu vervult is het waterrecreatie en strandrecreatie. U kan er campings en jachthavens terugvinden aan het meer. Ook voor de scheepvaart is het belangrijk met zijn 3250 hectare wateroppervlakte. In de winter vormt het meer ook het decor van de Veluwemeertocht. Ook wordt er in geschaatst op het meer wanneer het genoeg gevroren heeft.

Een vakantiehuisje op de Veluwe huren

U kan op Veluwe samen met uw gezin genieten van de natuur en de activiteiten die er te doen zijn. U kan samen ook genieten van een gezamenlijke uitstap aan het Veluwemeer. U kan dit doen samen met uw gezin, maar ook gewoon met uw partner, met vrienden of zelfs alleen. Het is geschikt en een aanrader voor iedereen en voor alle leeftijdsgroepen. Bekijk het aanbod op de website voor het huren van een vakantiehuisje Veluwe