Hoi Vakantiehuisje verandert van naam

Boekingswebsite Veluwevakanties blijkt doorslaand succes

Na amper een jaar flink aan de weg getimmerd te hebben als ‘Hoi Vakantiehuisje’, vinden de Harderwijkse ondernemers Maarten van der Valk en Rick van de Kamp het nu tijd voor een koerswijziging. De twee willen verder onder de naam ‘Hoi Veluwe’ als promotor van het schitterende vakantiegebied waar zij zelf ook hun hart aan hebben verpand. Een aangepaste website met de naam hoiveluwe.nl is inmiddels al in de lucht.

Vakantie in eigen land; Veluwe profiteert het meest
Volgens de statistieken staat de provincie Gelderland al een tijdje op nummer 1 als binnenlandse vakantiebestemming en blijkt de verhuur van gemeubileerde accommodaties in het Veluwegebied alleen al in 2015 een groei te hebben doorgemaakt van maar liefst 13%. ‘We faciliteren graag de trend en hebben de ambitie om de grootste speler op het gebied van overnachtingen op de Veluwe te worden’, aldus Rick van de Kamp.

Meer dan overnachting
Door het meer en meer uit het straatbeeld verdwijnen van de traditionele VVV’s in het hele land willen de twee nu de mogelijkheid creëren om, naast het faciliteren van overnachtingen, ook de toeristische informatievoorziening in het gebied te verzorgen. ‘Gezien onze specifieke focus op het Veluwegebied, onze naamsverandering naar Hoi Veluwe en de ligging van ons kantoor op fietsafstand van de gehele Veluwe, denken wij daarvoor een goede kans te maken,’ aldus Van de Kamp.