Hoi Veluwe in 2018

Het jaar zit er nu echt bijna op! Sinterklaas is weer op weg naar Spanje en alle kerstversieringen mogen weer van het zolder worden gehaald zodat de kerstboom versierd kan worden! Het ene feest zit er net op en over alweer iets meer dan twee weken is het weer feest! Dan staat de kerst voor de deur. Voor degenen die denken dat de december drukte nu over is hebben het goed mis. Het begint pas net. Kerst komt eraan en natuurlijk volgt de nieuwjaar wisseling daarop. Heeft u er wel eens aan gedacht om uw feestdagen door te brengen in het mooiste natuurgebied van ons land? Bekijk ons aanbod van vakantiehuisjes op de Veluwe met kerst en beleef het zelf.

Vakantie op de Veluwe 

Het jaar verliep goed voor Hoi Veluwe, we hebben een hele hoop mensen blij kunnen maken met een vakantie op de Veluwe! een vakantie op de Veluwe betekend een vakantie in het mooiste gebied van het land. Wij hopen natuurlijk volgend jaar nog meer mensen blij te kunnen maken met een vakantie op de Veluwe, want op de Veluwe kunt u pas echt tot rust komen! Op de Veluwe zijn dag in en dag uit binnen en buiten activiteiten te doen. Ook kunt u hier genieten van kunst en musea. De Veluwe heeft het allemaal, kom en beleef het zelf!

Ons aanbod vakantiehuisjes in 2018

Hoi Veluwe biedt verschillende vakantiehuisjes aan in meerdere gebieden. U kunt altijd bij Hoi Veluwe terecht. Of u nou opzoek bent naar een vrijstaande villa of een karakteristieke vakantiewoning midden in de bossen, wij van Hoi kunnen u altijd verder helpen. Bent u op dit moment nog opzoek naar een leuke vakantiewoning midden in de natuur? Bekijk dan eens ons aanbod vakantiewoningen op de Veluwe midden in het bos.