Kerst op de Veluwe

Het is december en de kerstsfeer zit er bij de meesten al goed in. Pakjes liggen afwachtend onder de kerstboom terwijl felgekleurde lichtjes de donkere winteravonden weer wat kleur geven. 

Kerstmarkten op de Veluwe

Kerstmis zou niet compleet zijn zonder de voorafgaande gezelligheid van de kerstmarkten. Ook op de Veluwe kunt u deze winterse markt terugvinden. Gevuld met lekkernijen, (warme) dranken en leuke cadeautjes is het een markt om niet te missen. Ontdek er verschillende streekproducten en geniet van het samenzijn met vrienden en/of familie. Bekende kerstmarkten zijn die op kasteel Cannenburgh  en in Apeldoorn.

Schaatspret op de Veluwe

Verschillende steden hebben weer een ijsbaan opgezet, dat zorgt voor heel wat gelukkige gezichtjes en onvergetelijke momenten. Plezier gegarandeerd voor het hele gezin. Schaatsen kan in Ermelo, Harderwijk en Nijkerk.

Prachtige natuur op de Veluwe

Dat de Veluwe een prachtig domein is, weten de meeste Nederlanders wel. Het natuurgebied veroverde dan ook de tweede plaats in de strijd van het mooiste natuurgebied in Nederland. Laat u betoveren door de natuur tijdens een winterse wandeling om dit jaar mee af te sluiten. Wandelen en fietsen kan perfect in Nationaal Park de Hoge Veluwe, evenals een vakantiehuisje Veluwe  huren met Kerst indien u een langere periode van dit schouwspel wilt genieten.