Kerst op de Veluwe

Het is december en de kerstsfeer zit er bij de meesten al goed in. Pakjes liggen afwachtend onder de kerstboom terwijl felgekleurde lichtjes de donkere winteravonden weer wat kleur geven. Hoe de kerstperiode er nog beter uit kan zien? Vier kerst dan op de Veluwe!

Kerstmarkten op de Veluwe

Kerstmis zou niet compleet zijn zonder de voorafgaande gezelligheid van de kerstmarkten. Ook op de Veluwe kan u deze winterse markt terugvinden. Gevuld met lekkernijen, (warme) dranken en leuke cadeautjes is het een markt om niet te missen. Ontdek er verschillende streekproducten en geniet van het samenzijn met vrienden en/of familie. Bekende kerstmarkten zijn die op het Nationaal Park De Hoge Veluwe en in Apeldoorn.  

Tijdens de kerstmarkt in de Veluwe worden ook de kinderen niet vergeten. De aanwezigheid van de knutselbus en de kinderboerderij zorgt voor heel wat gelukkige gezichtjes en onvergetelijke momenten. Plezier gegarandeerd voor het hele gezin.

Prachtige natuur op de Veluwe

Wanneer de drukte op de markt u even teveel wordt, kan u zich in alle rust terugtrekken in Nationaal Park de Hoge Veluwe. Dat de Veluwe een prachtig domein is, daar is geen twijfel over mogelijk. Het natuurgebied veroverde dan ook de tweede plaats in de strijd van het mooiste natuurgebied in Nederland. Laat u betoveren door de natuur tijdens een winterse wandeling om dit jaar mee af te sluiten. Wandelen en fietsen kan perfect in Nationaal Park de Hoge Veluwe, evenals een vakantiehuisje Veluwe met Kerst indien u een langere periode van dit schouwspel wilt genieten.