Kerstmarkten op de Veluwe

Zoals de zomer haar braderieën rijk is, heeft de winter zijn eigen markten. Jawel, de kerstmarkten starten weer! De gezellige stalletjes met warme gluh wijnen, dikke worsten en warme chocolade melk worden weer opgebouwd. Wat een gezelligheid! We moeten het dan misschien zonder sneeuw stellen op de Veluwe, maar dat zal de pret niet drukken.

Park Hoge Veluwe
Zaterdag 7 december en zondag 8 december is er een kerstmarkt in het park Hoge Veluwe.
De toegang is gratis. Op de kerstmarkt is van alles te beleven voor jong en oud. Op de markt vindt je streekproducten, brocante- en natuurlijke cadeautjes en veel lekkernijen! Natuurlijk komt de Kerstman zelf ook even kijken. Live muziek, warm drankje, door het koude weer hoeft u zich niet tegen te laten houden. Houdt u niet zo van alle drukte? Maak dan een winterwandeling door de mooie landschappen van het park Hoge Veluwe.

Traditionele Kerstmarkt in Barneveld
Barneveld, het kippendorp pakt elk jaar uit met Kerst. De straten zijn prachtig versierd, maar op 14 december zal de straatverlichting uitgeschakeld worden. Duizenden waxinelichtjes, vuurkorven lantaarns en lichtslangen zorgen dan voor de verlichting. U kunt zich de sfeer al voorstellen. De handmade Kerstmarkt bruist van de vele zangkoren en ook de kerken openen hun deuren.
Toegang is gratis.

Boekt u uw vakantie op de Veluwe deze kerst?
Voor kerstmarkten middenin de natuur, moet je de op de Veluwe zijn.
Boek hier je vakantiehuisje en breng jouw magische kerst door op de Veluwe.

Liever een lastminute deal? Kijk dan hier en wees er snel bij!