Kerstvakantie op de Veluwe

De herfstvakantie zit erop en we kijken alweer uit naar de kerstvakantie. Wilt u uw kerstvakantie goed vieren? Vier dan uw kerstvakantie op de Veluwe. De kerstdagen zijn natuurlijk de mooiste dagen van het jaar. Het is altijd even afwachten of er nou ook echt een witte kerst komt. Sneeuw geeft namelijk een echt winters kerstgevoel. Voor velen is er niks beter dan tijdens de kerst met de voeten op de bank te zitten met een warme kop chocomelk te zitten voor de tv. Of gaat u liever de deur uit en een sneeuwballengevecht houden?

Kerst activiteiten

Schaatsen en sneeuwballen gooien is misschien wel hetgeen wat we het liefst doen tijdens de kerst. Houdt u er meer van om thuis bezig te zijn? Samen met uw kind te knutselen en kerstdecoratie te maken? De kerstboom moet natuurlijk niet vergeten worden. Die moet ook versierd worden. Kerst staat ook echt in het teken van familie en lekker eten. Er zijn genoeg activiteiten die u kunt doen in de herfstvakantie, en waar kunt dat nou het best doen? In een vakantiehuisje op de Veluwe  natuurlijk.

Kerstvakantie in eigenland of op wintersport? 

Houdt u van een actieve kerstvakantie en gaat u graag op wintersport? Sla de wintersport een jaar over en vier uw vakantie op de Veluwe. Wij hebben nog een heleboel leuke vakantiehuisjes op de Veluwe met kerst. Zoekt u een modern huisje, iets aan het water of wilt u liever in een karakteristiek huisje zitten met rietenkap? Denk niet langer na en boek een vakantiehuisje op de Veluwe voor tijdens de kerst.