Klootschieten op z'n leukst

Klootschieten wordt al gespeeld sinds de dertiende eeuw en sinds 1500 en bekend spel in heel Nederland. De sport heeft een lange traditie op het platteland van Twente en is sinds enkele jaren ook een traditie geworden op de Veluwe. Klootschieten tussen de mooie heidevelden is erg populair geworden, en dat is goed te begrijpen!

Meer dan klootschieten

De sport klootschieten is erg gezellig en vooral als u dit doet met uw familie en vriedengroep. Vanuit uw vakantiehuisje op de Veluwe kunt u de mooiste plekken vinden om vanuit daar samen te klootschieten. Gaat u bijvoorbeeld naar Ermelo en geniet u daar van de prachtige uitgestrekte bossen! Naast dat u geniet van samen klootschieten geniet u ook van de praqchtige omgeving! Daarom is het ook een aanrader om er een leuke fietstocht of een Twizytour aan te koppelen! 

Een complete dag

Maak uw Veluwse dag compleet terwijl u geniet van bezienswaardigheden op de Veluwe! Ga van de Apenheul door tot het Veluwemeer of andersom! Overal op de Veluwe is er altijd wat te doen. Of het nou winter of zomer is, het maakt neit uit. U kunt op genoeg plekken genieten van echte rust of echte drukte! Het balans vindt u op de Veluwe. 

 Meer sporten op de Veluwe

Naast klootschieten kunt u veel meer sporten uitoefenen op de Veluwe. De Veluwe sport van fitness, zwemmen tot aan traditionele sporten! Wanneer komt u eens langs?