Koningsdag het leukst op de Veluwe

Koningsdag is een mooie traditie die wij in Nederland al erg lang vieren. Ook de Veluwe is hier dol op! Bedrijven en scholen organiseren ieder jaar hele leuke feesten en festivals op de Veluwe. Ook dit jaar zijn er weer hele leuke dingen te doen: denkt u eens aan de kleedjesmarkt voor jong en oud in Harderwijk, of alle kraampjes in de binnenstad en het Strandboulevard van Harderwijk. Koningsdag Harderwijk is een groot oranjefeest waar alle bewoners van de binnenstad enthousiast aan meedoen. Op verschillende locaties in de binnenstad is er van alles te doen. Er is voor elk wat wils.

U kunt dit perfect combineren met een midweek in een vakantiehuisje op de Veluwe. U kan overdag genieten van alle bezienswaardigheden in Harderwijk, Putten, Elburg en alle andere plekken op de Veluwe. Er is altijd wat te doen!

Van een verjaardag naar een groot feest

Koningsdag is tegenwoordig meer dan alleen maar het vieren van de verjaardag van onze Koning. Het is namelijk ook een nationale feestdag geworden waarbij het tegenwoordig meer draait om plezier met elkaar te hebben en het verbinden van u met de rest van Nederland. Koningsdag in o.a. Harderwijk is daarom ook erg exclusief en u heeft enorm veel te doen. Uw dag is gevuld op het moment dat u voor de Veluwe kiest.

Mis niets op de Veluwe

Om niets te missen is het echt een aanrader meerdere dagen te genieten van de Veluwe. Zo is een weekje in Epe erg motiverend en erg gezellig. Een fantastisch vakantiehuisje in Epe, in combinatie met alle bezienswaardigheden in Epe en omstreken laat u genieten van de mooiste plekken in Nederland. Komt u ook feest vieren?