Koningsdag op de Veluwe

Morgen, 27 april viert onze Koning zijn 54ste verjaardag! Helaas niet op onze mooie Veluwe maar wel in Eindhoven. Zijn verjaardag zal anders zijn dan andere jaren, maar ik heb er een groot vertrouwen dat het in ieder geval leuker is dan vorig jaar.

Wat hebben de Oranjes eigenlijk met de Veluwe? Nou heel veel! Ook de Oranje familie ging regelmatig op vakantie naar de Veluwe. Zeker 10 generaties stadhouders en koningen van Oranje-Nassau verloren hun hart aan de Veluwse bossen. Vooral Koningin Wilhelmina vertoefde er vaak! Graag ruilde zij Paleis Noordeinde voor het Loo! Fan van de jacht was ze niet, maar wandelen in het Kroondomein Het Loo deed haar zeker veel plezier. De koning zult u er niet snel zien, maar ook u kunt komen genieten van deze wonderschone omgeving. Onze vakantiehuisjes vlakbij het Loo vindt u hier.

Nu is er vandaag de dag weer een hoop beweging rondom het Kroondomein en dat laat ik deze blog met liefde rusten! Wij, bij Hoi Veluwe kijken liever naar wat juist WEL kan. Wat dacht u er van om eens een mooie heuse Oranje route te rijden? De Veluwe leent zich hier uitstekend voor! Indien u voor 31 juni kunt u kans maken op één van deze mooie uitgebreide routekaarten! De mooiste last-minute deals vindt u hier

Voor meer aanbod ga naar www.hoiveluwe.nl, want iedereen verdient een vakantie!

En Majesteit, alvast van harte gefeliciteerd met uw verjaardag!