Leuke uitstapjes op de Veluwe met de kinderen

De Veluwe is natuurlijk niet voor niets één van de leukste plekken van het land om uw vakantie te vieren. Er zijn vele leuke steden en karakteristieke dorpjes waar. U uw ogen uit zult kijken. Er zijn talloze leuke uitstapjes op de Veluwe die u kunt doen. Ook in de winter is er genoeg te doen op de Veluwe. Huur een vakantiehuisje op de Veluwe en beleef het zelf!

De Julianatoren

Het pretpark de Juliantoren dichtbij Apeldoorn biedt het gezin heel wat spetterende attracties. De Julianatoren is gericht op kinderen tussen de 2 en 12 jaar. Wilt u eens een ritje de spooktunnel, springende piraat of de racende raceauto’s maken? Kom dan eens langs de Julianatoren! Het pretpark van de Veluwe waar u zelf ook weer even kind kan zijn. Bij de Julianatoren staan meer dan 60 attracties op u te wachten. Maak er een mooi dagje Apeldoorn van en beleef het zelf!

Bezoek het dolfinarium

Het dolfinarium in Harderwijk is de plaats om waterdieren te bekijken. Ontmoet dolfijnen, roggen, zeeleeuwen en walrussen. Laat je een onvergetelijke tijd bezorgen. Laat je verrassen door verschillende shows en voorstellingen die de dieren brengen. Van zonnende zeehonden tot springende dolfijnen, je weet niet wat je tegenkomt in het dolfinarium.

Ga de natuur in en bezoek de Hoge Veluwe

Een leuke manier om dit gebied te verkennen is te voet. Vooral kinderen vinden op safari gaan met de boswachter een stoer avontuur. Iedere maand is er een safari afgestemd op de tijd van het jaar. Zo is er een fotosafari, sneeuwsafari en een nachtsafari. De boswachter kent dit park op zijn duimpje en kan u er alles over vertellen. In juli en augustus zijn er speciale nachtsafari’s voor kinderen. Huur bijvoorbeeld een leuk vakantiehuisje in Kootwijk in de buurt van de Hoge Veluwe en beleef het zelf.