Luchtkastelen of zandkastelen?

Een strakke blauwe lucht, een zon die volop schijnt. Hoelang hebben we daar niet naar uit gekeken na al die regen de afgelopen tijd? Hoe langer de zon schijnt, des te sneller zijn we de regen vergeten en dromen we weg. De één denkt aan aan de vakantie ver weg.. de ander ligt te zwijmelen over prachtige bossen en heldere meren. Wat is het soms heerlijk om de tijd te hebben om luchtkastelen te bouwen. 

Maar wat is er leuker dan de luchkastelen realiteit te laten worden? Waarom jouw luchtkastelen niet veranderen in zandkastelen? Waarom jouw verre vakantie niet veranderen in een reis om de wereld, waarin je alles in 1 dag kunt zien? Daarna nog lekker kan gaan genieten in jouw eigen heerlijke vakantiehuisje op de Veluwe!

Hoe? Bezoek onze website en boek hier deze leuke, gezellige huisjes in Garderen. Ga op ontdekkingsreis bij 't Veluws zandsculpturenfestijn. Alweer voor de 11e keer vindt bij de Beeldentuin in Garderen het bijzondere evenement plaats. U ziet de meest bekende gebouwen ter wereld uitgebeeld in zand. Van ruïnesteden tot Mount Rushmore het is allemaal uitgebeeld.