Luxe villa's op de Veluwe

Heeft u er altijd al van gedroomd om een keer op vakantie te gaan in een luxe villa? Bij Hoi Veluwe zijn dat geen dromen meer Wij beschikken over een paar hele mooie luxe villa’s die verspreid over de prachtige Veluwe staan. Hieronder zullen wij er voor u een paar uitlichten en wie weet overnacht u binnenkort een paar dagen in een luxe villa!

1. Vakantiehuis met grote tuin in Lunteren voor max. 10 personen

Ben je toe aan een weekje vakantie of heb je plannen om een familie- of vriendenweekend te boeken? U kan bijvoorbeeld een prachtig vakantiehuis in Lunteren huren. Deze vakantiewoning ligt niet alleen in een prachtig gebied, maar beschikt ook nog eens over een tuin van maar liefst 750 m2. Deze bungalow is geschikt om tot rust te komen, maar je kunt er ook volop activiteiten ondernemen met het gezin of je vriendengroep.

2. Vakantieboerderij in Putten met Jacuzzi

Misschien behoort deze prachtige karakteristieke vakantieboerderij in Putten niet helemaal tot de categorie ‘luxe villa’ echter is deze vakantiewoning zeker een kijkje waard! Als u op zoek bent naar een bijzondere vakantie accommodatie op de Veluwe, brengt u dan uw vakantie door in Oma's Huusje in Putten. Op een bijzondere locatie middenin de natuur, bent u omgeven door koeien, reeën en vogels. Deze bijzondere accommodatie met een lange familiegeschiedenis is uitstekend geschikt voor 5 personen + 1 kind.

3. Luxe vakantiehuis in Lunteren met sauna en whirlpool

Bent u opzoek naar een prachtige lifestyle villa op de Veluwe? Zoek dan absoluut niet verder! Midden op de Veluwe vindt u het prachtige plaatsje Lunteren. De ideale bestemming voor een ontspannen vakantie. Door de mooie omgeving waarin Lunteren ligt is er altijd wel iets te doen, maar kunt u ook genieten van volledige rust. Dit doet u natuurlijk in stijl. In deze luxe lifestyle villa geniet u niet alleen van de omgeving en het recreatiepark, maar voornamelijk van de wellnessapparatuur in huis.