Markten op de Veluwe

Tijdens een vakantie in het prachtige natuurgebied de Veluwe is het natuurlijk heerlijk om eens lekker over gezellige markten te struinen. Onderstaande markten zijn in ieder geval zeker de moeite waard!

Puttense markt

Een van de grootste markten op de Veluwe is de Puttense markt die u natuurlijk in Putten vindt. Deze wekelijkse markt kunt u op woensdagochtend bezoeken. Op de markt vindt u zo'n 50 verschillende kramen waar u terecht kunt voor versgebakken vis, groente en fruit en natuurlijk kaas en brood. Tevens vindt u op de markt verschillende soorten textiel en kleding.

Oud Veluwse markt

In de maanden juli en augustus kunt u elke donderdag genieten van een markt vol traditie en folklore tijdens de Oud Veluwse markt in Barneveld. Deze markt kenmerkt zich door gezelligheid en biedt voor ieder wat wils: van muziek en dans tot oude ambachten en een snuffelmarkt voor de kleintjes. Een levendige en dynamische markt die in de zomermaanden zeker niet overgeslagen mag worden!

Algemene warenmarkt

Struin op vrijdagmiddag eens lekker over deze markt in Twello voor de benodigde boodschappen. Verschillende kramen bieden u hun verse waren aan en een gezellig praatje is zo gemaakt. De markt sluit perfect aan op de koopavond in het centrum; extra gezellig dus.

Streekmarkt

Rondom Park Hoge Veluwe kunt u de Streekmarkt bezoeken. Geniet op deze regionale markt van echte streekproducten zoals kazen, bieren en biologische producten. Een leuk uitstapje in een prachtig gebied. De planning voor het jaar 2023 volgt zsm!

Kortom, genoeg leuke markten om te bezoeken tijdens uw verblijf in een vakantiehuis Veluwe!