Met de hond op de Veluwe

Echt vakantie vieren is ook met z’n állen op vakantie gaan. Daar hoort natuurlijk ook de hond bij. Speciaal voor gezinnen bieden wij overzichtelijk de vakantiehuisjes aan waar ook jouw hond welkom is. Met je hond kan je vervolgens mooie wandelingen maken in de prachtige natuur die de Veluwe te bieden heeft. De Veluwe staat bekend om het prachtige natuurgebied en biedt men veel ruimte en rust. Dat zorgt ervoor dat je optimaal kan genieten. De Veluwe kent uiteenlopende landschappen. Dit maakt de wandelroutes ook zeer gevarieerd. Liefhebbers van de natuur voelen zich gelijk helemaal thuis op de Veluwe!

Wandelen met je hond op de Veluwe

De Veluwe kent vele wandelroutes om eens lekker erop uit te trekken. Een mooie plek om een wandeling te maken is het Nationaal Park De Hoge Veluwe. Hier kan je zelf bepalen welke paden je neemt, maar je kan ook kiezen uit één van de vele paaltjesroutes. Op verschillende plekken op de Veluwe leven wilde dieren, denk hierbij aan wilde zwijnen en herten. De hond mag daarom niet overal los lopen. Maar speciaal voor de honden heeft Staatsbosheer plekken aangewezen waar je hond wel los mag lopen. 

Vakantiehuisje Veluwe met hond huren

Kortom, de Veluwe is dé ideale plek om op vakantie te gaan samen met je hond. Huur een mooi vakantiehuisje op de Veluwe met je hond en ontdek zelf waarom de Veluwe zeer geschikt is als vakantiebestemming. Niet alleen voor jezelf, maar ook voor je hond!