Met je baby naar het strand, wat neem je mee?

Heerlijk een dagje aan het water, de frisse zeelucht opsnuiven en vooral genieten. Wanneer je aan de Veluwe denkt zullen misschien eerst de gedachten van glooiende heidegrond en roerige bosgebieden opkomen, maar wist je dat de Veluwe ook over watergebieden beschikt? Meren, beken, maar vooral strand Nulde is een populaire waterplaats. Perfect voor als je met je baby naar het strand wil. Strand Nulde is een prachtig watergebied dat een ultiem dagje strand kan bezorgen. Het is ruim, maar een stuk gemoedelijker dan de grote kustplaatsen, dus perfect voor een relax dagje met een baby. Met je baby naar het strand is een unieke ervaring, maar vergt ook de vereiste organisatie. Zorg dat je alles mee hebt om een perfecte tijd te hebben.

Ga je naar strand het strand met een baby? Zorg dan dat je tijdens de voorbereiding zeker deze dingen meeneemt. Dit is een top 10 van noodzakelijke producten om als moeder mee te nemen naar het strand.

1. Goed gevulde luiertas
Natuurlijk neem je zoals altijd een goed gevulde luiertas mee met alle noodzakelijke producten, zoals luiers, schoonmaakdoekjes, babyolie, speentje, extra setje kleding en wat al niet meer.

2. Zwemluier
Ga lekker met de baby het water in en zorg voor ultieme spetterplezier voor de kleine met een zwemluier. Zo kan je gerust het water in met je baby zonder bang te zijn voor drijvende drollen om je heen.

3. Baby opblaasband
Speciaal voor de allerkleinste zijn er ook opblaasbanden. Dit zijn een soort opblaasbanden met een speciaal zitje waar je baby lekker in kan drijven. Zo kunnen jullie samen fijn in het water dobberen.

4. Zonnebrand
Natuurlijk een van de belangrijkste dingen om mee te nemen in zonnebrand. Speciaal voor baby’s zijn er zonnebrand met hoge factoren om er goed voor te zorgen dat je baby niet verbrand. Daarnaast is het belangrijk om vooral uit de zon te blijven en goed de schaduw op te zoeken.

5. Parasol
Zorg zelf voor schaduw met een parasol. Zo verbrand je niet en je baby ook niet. Daarnaast heb je zo ook een koele plek voor je baby om te kunnen slapen.

6. Petje
Een petje is op warme dagen ook zeker handig om mee te hebben. Zo weer je zon uit het gezicht van je kleine en verklein je de kans op een zonnesteek.

7. Genoeg te drinken
Neem bijvoorbeeld een koeltas of koelbox mee en vul deze rijk met flessen water en pakjes drinken. Op warme dagen is het van groot belang dat iedereen genoeg te drinken krijgt. Ook kun je flesjes al thuis maken en koelen in de koelbox. Liever warme melk? Vraag dan bij restaurants in de buurt of je gebruik mag maken van de magnetron.

8. Genoeg snacks
Op warme dagen zijn zoutige snacks vaak erg goed omdat je dan vocht vasthoud. Ook stukjes fruit en koekjes zijn handig om mee te hebben voor wanneer de trek komt kijken.

9. Handdoeken
Neem genoeg handdoeken mee zodat je uit het water snel even kunt opdrogen.

10. Externe opladers
Zorg dat je een telefoon met volle batterij meeneemt zodat je als moeder altijd goed bereikbaar bent. Daarna is een externe lader ook geen overbodige luxe om mee te hebben aangezien batterijen van de telefoon vaak sneller leeg gaan met warm weer.

Maak er een heerlijke vakantie van
Als moeder kun je beter goed voorbereid op weg gaan zodat je de hele dag geen omkijken meer hebt en met een gerust hart ook zelf kunt genieten aan het strand Nulde samen met je baby. Het is natuurlijk helemaal zo ontspannend om een vakantiehuisje op de Veluwe te huren zodat je makkelijk op en neer kunt naar het water. Maak er een heerlijke strandvakantie van en boek een vakantiehuis Veluwe en geniet van alles wat de Veluwe een familie te bieden heeft. De prachtige natuur die we gewend zijn, maar ook als perfecte bestemming voor een strandvakantie voor het hele gezin.